Με φανταστικό 3ο δεκάλεπτο οι MIAMI HEAK με ανατροπή επιβλήθηκαν με 63-59 της ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ.

Με τρίποντο του Ανδριγιαννάκη και δίποντο του Κατσούρα ξεκίνησε το ματς. Ο Λαδιάς μείωσε αλλά νέο καλάθι του Ασημακόπουλου και τρίποντο του Κατσούρα έκαναν το 2-10. Ο Δημητρόπουλος σκόραρε τρίποντο αλλά ο Παλίλης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Γεωργιάδης με τρίποντο και ο Παλαιολόγος από κοντά μείωσαν στους 2 αλλά με βολές του Μπρίφα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το +5.

Με τρίποντο του Δημητρόπουλου οι γηπεδούχοι πλησίασαν αλλά ο Κατσούρας με τον ίδιο τρόπο και ο Σιώπης από κοντά έκαναν το 16-23. Και πάλι ο Γεωργιάδης μείωσε αλλά ο Σιώπης σκόραρε έμμεσο τρίποντο. Ο Σπανός πήρε το όπλο του και με 7 πόντους του έφερε την ομάδα του πιο κοντά στο σκορ. Ο Κατσούρας όμως με 4 πόντους και ο Ανδριγιαννάκης με τρίποντο έκοψαν γρήγορα τη φόρα των γηπεδούχων. Στο σουτ του Λαδιά απάντησε ο Παλίλης και στην εκπνοή ο Δημητρόπουλος με τρίποντο από το κέντρο έκανε το 30-37.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό καθώς οι γηπεδούχοι δέχτηκαν μόλις 5 πόντους ενώ σκόραραν 19 ανατρέποντας το ματς. Αρχικά οι Κωστόπουλος, Δημητρόπουλος, Λαδίας και Σπανός έκαναν το 37-37. Ο Μπρίφας σκόραρε αλλά ο Λαδίας με 4 πόντους του και ο Κωστόπουλος με έμμεσο τρίποντο έκαναν το 46-39. Με βολές των Γεωργιάδη και Κουφόπουλου η διαφορά πήγε στους 9 ενώ ο Χαλακατέβας με σουτ έκανε το 49-42.

Με βολές των Λαδιά και Γεωργιάδη η διαφορά έγινε διψήφια αλλά ο Σιώπης με 3 πόντους και ο Μπρίφας με τρίποντο έβαλαν φωτιά στο ματς. Ο Κωστόπουλος απάντησε αλλά με έμμεσο τρίποντο του Μπρίφα έγινε το 54-51. Με καλάθια των Κωστόπουλου και Δημητρόπουλου η διαφορά πήγε ξανά στους 7 αλλά οι Κατσούρας και Μπριφας απάντησαν για μια ακόμα φορά με τη διαφορά ξανά στους 3 λίγο πριν το τέλος. Το παιχνίδι πήγε στις βολές όπου ο Σπανός με 2/4 έκανε το 62-57. Ο Σιώπης σκόραρε για το 62-59 αλλά η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ δεν βρήκε το τρίποντο που χρειαζόταν γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

MVP της αναμέτρησης ο Κωστόπουλος με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ με αθόρυβη δουλειά και φοβερή άμυνα.

για την ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ο Κατσούρας είχε 19 πόντους και 7 ριμπάουντ. 

Το ματς κρίθηκε: Στο φοβερό 3ο δεκάλεπτο των γηπεδούχων που ανέτρεψαν το σκορ και πήραν διαφορά ασφαλείας και στην ευστοχία στο τέλος στις βολές.