Πιάνοντας μεγάλη απόδοση στο δεύτερο μισό η DavariBC έκλεισε τον πρώτο γύρο της East Division 1 στην πρώτη θέση, όταν το Σάββατο φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από τους Μυρμιδόνες επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη βαθμολογική της θέση !

Οι ομάδες μπήκαν στο παρκέ με τσίτα τα γκάζια παίζοντας αμφότερες σε full speed mode με το προβάδισμα να εναλλάσεται διαρκώς. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Μουτεβελή (8π), Ι. Αλεφαντινό (6) και Λιοφάγο (5) ενώ οι αντίπαλοι τους είδαν τον Ρόκα να σημειώνει 9 πόντους με τρία τρίποντα (με το τελευταίο να είναι και buzzer beater), ενώ Γεωργιάδης και Γεωργίου είχαν από 5 πόντους καιο Βαζάκας 4, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 21-25 !

Η ισορροπία δυνάμεων διατηρήθηκε και στη συνέχεια , όπως και το up tempo ! Οι Μυρμιδόνες με τον Αλεφαντινό (10π) να μοιάζει κυρίαρχος κοντά στο καλάθι και τους Μουτεβελή και Μυλιόρδο να προσθέτουν από 5 πόντους προηγήθηκαν με 38-35. Η Davari απάντησε με τα καλάθια των Γεωργίου (8), Καλύμνιου (5) και Ρόκα (4) με ένα 8-0, για να μειώσει ο Μυλιόρδος με απίθανο buzzer beater από τα 9 μέτρα σε 41-43 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου !

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο, παίζοντας πάντα με μεγάλη ταχύτητα χάρη στα εξαιρετικά τους γκαρντ. Ο Ρόκας ήταν άπιαστος με εννέα πόντους, ο Καλύμνιος είχε ακόμα έξι και ο Γεωργιάδης πέντες και με επιμέρους 4-18 απέκτησαν διψήφια διαφορά. Στην αντίπερα όχθη αντίσταση προέβαλε μόνο ο Ι. Αλεφαντινός με 8 πόντους, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 51-67.

Στην τελική ευθεία ένα ακόμα επιμέρους 2-13 για την Ντάβαρη ξεκαθάρισε οριστικά την κατάσταση. Ο Γεωργίαδης σημείωσε δύο τρίποντα, με τους Βαζάκα και Ρόκα να έχουν άλλους 4 πόντους. Για τους Μυρμιδόνες ο Ι. ΑΛεφαντινός είχε ακόμα οκτώ , ενώ Ραπτοδήμος και Μυλιόρδος είχαν από ένα τρίποντο διαμορφώνοντας το απόλυτα δίκαιο τελικό 69-87 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αέρινος Άγγελος Ρόκας. Είχε 26 πόντους, 2 ριμπάουντ, 10 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λαθάκι. Από τους ηττημένους ξέχωρισε με double figures ο πρώτος σκόρερ Γιάννης Αλεφαντινός με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Χριστόφορος Γεωργιάδης με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ρυθμό και το τρομερό back court των νικητών.