Στο τέλος του πρώτου γύρου , για την East Division 1 στη Γλυφάδα οι Νότιοι υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο τους  3KaiOkukoc , και μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγές οι δεύτεροι όντας πιο ψύχραιμοι στο τέλος,  επικράτησαν και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου στη μέση της διαδρομής.

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 8-12 έτρεξαν ένα 11-0 πυροβολώντας αδιάκριτα από τα 6.75 ! Ο Παπαντώνης είχε 9 πόντους, ο Γερεδουδάκης πέντε και οι Μηνατσης, Αλφαράς και Μακρής πρόσθεσαν την τρίποντη συνεισφορά τους για το +9. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι αντίπαλοι τους μείωσαν χάρη στους Χαραλαμπίδη (8) και Λειβαδιά (6) σε 23-18.

Στη δεύτερη περίοδο έπεσαν οι σφυγμοί. Οι ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο δίνοντας έμφαση στην άμυνα. Οι "Κούκοι" προσπέρασαν προσωρινά με τον Τυλιγάδα (4), ωστόσο ο Μακρής από την άλλη πλευρά με 4 πόντους κράτησε το προβάδισμα για τους Νότιους με 29-26 στο ημίχρονο.

Η μάχη μαινόταν και μετά την ανάπαυλα. Ένα επιμέρους 2-9 των φιλοξενουμένων με τους Βασαμανίδη (7), Λειβαδιά (4), Σταθόπουλο και Τυλιγάδα (από 3) τους έβαλε μπροστά όμως οι Νότιοι ισορρόπησαν ξανά χάρη στους Αλφρά (6) και τα τρίποντα των Μηνατση (4) και Γερεουδάκη (3), για το ισόπαλο 45-45 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Το ματς πήγε πόντο πόντο ως το τέλος καθώς οι ομάδες εναλλάσονταν στο προβάδισμα. Οι "Κούκοι" με΄ένα 5-0 προηγήθηκαν με 50-54, όμως οι δύο τρίποντες βόμβες του Μακρή έκαναν το 56-54 ! Οι φιλοξενούμενοι όμως χαμογέλασαν στο τέλος όντας ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλαθρωπίας με τους Χαραλαμπίδη και Τυλιγάδα (από 4π) διαμορφώνοντας το τελικό 56-60 !

MVP: Με double double ο Πρόδρομος Χαραλαμπίδης μετρώντας 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 4 λάθη. 

Παίκτης κλειδί: Ο Αγγελής Λειβαδιάς επίσης με double figures και 12 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Χαλκιάδης με 5 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έκαναν δυνατό φίνις και στο τελευταίο λεπτό πήραν το ροζ φύλλο !