Την τέταρτη τους νίκη πέτυχαν στο κλείσιμο του πρώτου γύρου της East Division 1 τα Pistonia το βράδυ του Σαββάτου στην Καισαριανή όταν και υποδέχτηκαν τους Απροσάρμοστους όταν πιο ψύχραιμα στο τέλος, χάρη στη μεγάλη απόδοση του Ανδρέα Μότσκα !

Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό 7-6 πήραν τα ηνία της ανάμετρησης. Τα τρίποντα του Μητράκου (6π) αλλά και οι Σαχινίδης και Σωτηρίου 9από 6π) συνετέλεσαν σε ένα επιμέρους 2-9 . Από την άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Νικολάου (7) και Μότσκα (3), με τους Απροσάρμοστους να προηγούντια με double score (10-20) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια. Ο Μότσκα ήταν ασταμάτητος, με 16 πόντους και τρία τρίποντα παίζοντας τον κύριο ρόλο σε ένα επιμέρους 15-3 ! Αυλωνίτης και Ι.Γαργαλάκος σημάδεψαν σωστά με τη σειρά τους από τα 6.75, ενώ στην αντίπερα όχθη Αγγελομάτης με επτά και Αψερίδης με έξι κράτησαν τους Απροσάρμοστους μπροστά με βραχεία κεφαλή (34-35)  στη μέση της διαδρομής.

Ίδιο σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Με το προβάδισμα να εναλλάσεται διαρκώς οι ομάδες συνέχισαν το τανγκό. Ο Γιαννακοςείχε 4 πόντους και οι Ν. Γαργαλάκος και Εξηνταβελώνης από ένα τρίποντο για τα Πιστόνια, με τους Αψερίδη (5), Μητράκο και Σωτηρίου (από 3) να ανταποδίδουν και το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στην απόλυτη ισορροπία (48-48) !

Στην τελική ευθεία ανέλαβε δράση ο Μότσκα. Ολοκλήρωσε τη ραψωδία του με επτά ακόμα πόντους. Με το σκορ στο 60-53 ωστόσο οι Απροσάρμοστοι δεν παράδοθηκαν, μείωσαν με τους Αψερίδη (4) και Αγγελομάτη (3) στο ένα σουτ (60-57), ενώ ο Μητράκος αστόχησε στα 7.5" στο τρίποντο της ισοφάρισης που δεν ήρθε ποτέ, με το παιχνίδι να τελειώνει με δύο βολές του Μότσκα που διαμόρφωσε το τελικό 62-57 ! 

Mvp αναδείχθηκε o Ανδρέα Μότσκα έχοντας 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Άγγελος Νικολάου με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Αψερίδης με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην καλή διαχείριση των νικητών στις τελευταίες κρίσιμες στιγμές.