Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Division (north ) οι Retro Stars αναμετρήθηκαν με το Τρένο.Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μονόπλευρο με τους Stars να στηρίζονται στα αδέρφια Νιφόρα που ήταν καταπληκτικά. 95-65 ήταν το τελικό σκορ με τους Retro Stars να φτάνουν τις 5 σερί νίκες!


Τρομερό ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν έφεση στο σκοράρισμα, ενώ αμυντικά υπήρξε διάθεση. 25-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Stars να δημιουργούν μια διαφορά 5 πόντων. Για τους γηπεδούχους Stars 14 πόντους έβαλε ο φορτσάτος Νιφόρας Γ. Κατσώνης και Δημητρίου είχαν από 5 πόντους έκαστος για το Τρένο.


Στο +16 έφτασαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Με εξωπραγματικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση οι Stars επέβαλλαν πλήρως τον πολύ γοργό ρυθμό τους. Πέτυχαν 22 πόντους, δέχθηκαν 11 και δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας. Το Τρένο δεν είχε τρόπο να σταματήσει τα αδέρφια Νιφόρα και έμεινε πίσω στο σκορ. Για τους γηπεδούχους 12 πόντους έβαλε ο Π. Νιφόρας. Ακολούθησε με 2 καλάθια ο Βασιλάκος. 8 πόντου έβαλε ο τρομερός Γαβριελάτος για το Τρένο.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το 3ο δεκάλεπτο. Το τέμπο συνέχισε να είναι fast paced κάτι που ευνόησε τους Stars. Η διαφορά αυξήθηκε και άλλο (27 πόντοι). Το παιχνίδι λόγω αυτόυ μετατράπηκε σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα με το Τρένο να μην έχει τρόπο να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης. 25-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους ηνίοχους 8 πόντους ακόμα έβαλε ο Γ. Νιφόρας. 5 πόντους είχαν Γούναρης και Κυριαζής έκαστος. Για το Τρένο 5 ακόμα πόντους έβαλε ο Γαβριελάτος.
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδος. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε στους 30 πόντους με το τελικό σκορ να είναι 95-65. 23-20 έληξε η περίοδος σε 1 ματς που είχε πολλές ωραίες φάσεις και άπλετο σκοράρισμα. Οι νικτές πέτυχαν 5 τρίποντα στην περίοδο κάτι που μαρτυράει την επιθετική δυνότητα όλης της ομάδας. Για το Τρένο που ηττήθηκε σχετικά εύκολα μπήκαν επίσης 4 τρίποντα, με κύριο σκόρερ τον Δημητρίου!


Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Νιφόρας με 35 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Δημητρίου με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 30 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Νιφόρας με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ (11-1), 2 ασίστ και 1 μπλοκ με 2 λάθη σε 26 λεπτά.