Στο πλαίσιο της τελευταίας πράξης του πρώτου γύρου της West Division 1 το βράδυ της Πέμπτης στο Sala sport Club οι Ρούκουνες υποδέχθηκαν τους Anarxous Pistols και μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το έκτο ροζ φύλλο κατοχυρώνοντας τη θέση τους στην τετράδα του ομίλου στου δρόμου τα μισά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια με τα καλάθια να παίρνουν φωτιά. Σκόραραν με πολλούς πρωταγωνιστές και πολλούς τρόπους (Πανόπουλος, χιώτης από 6, Ζερντιτσκι 4, Πανδής και Μαλάκης από ένα τρίποντο) και απέκτησαν γρήγορα διψήφια διαφορά έχοντας απέναντι τους μόνο τους Δρακόπουλο (7) και Μπανταβάνη (3), για το 24-10 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι "Ρουκ" διατήρησαν το πόδι στο γκάζι και στη δεύτερη περίοδο. Είχαν και πάλι πλειάδα πρώτων βιολιών (Χατζάκης, Μπούχαλης από 5, Μασούρας 4, Χιώτης 3) και παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Τσακίρη (10π) για τους Αnarxous ξέφυγαν στο +20 (49-29) στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξε κάτι μετά την ανάπαυλα. Η παρέα του Πανόπουλου έτρεχε το γήπεδο σε κάθε ευκαιρία και με τους Ζερντιτσκι (6), Χιώτη (4) και Πανδή (3) διεύρυνε περαιτέρω το προβάδισμα. Για τους Pistols ο Δρακόπουλος είχε 6 πόντους, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 65-39 στο τριαντάλεπτο.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένο μπάσκετ στην τελική ευθεία. Οι μεν Ρούκουνες έριξαν ρυθμό (Μπούχαλης 6, Μασούρας 4) και οι Anarxoi βρήκαν χώρους δράσης, με τους Τσακίρη (6) και Δημητράκη (3) να μειώνουν ως το απόλυτα δίκαιο τελικό 77-56.

MVP:  Κορυφαίος ήταν ο Αλέξανδρος Ζερντίτσκι που σημείωσε 12 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, προσέφερε 1 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και υπέπεσε σε 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων με double double ήταν ο Baby Τσακ με 18 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Ερμής Μασούρας ο οποίος συνολικά πρόσφερε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα και την ποιότητα των νικητών.