Τις έξι νίκες έφτασαν στο τέλος του πρώτου γύρου της East Division 1 οι Sourmena Bulls που το Σαββατόβραδο υποδέχτηκαν στη Γλυφάδα τους μόλις έξι διαθέσιμους Bulldogs παίζοντας στο γνώριμο τέμπο τους !

Μετά το αρχικό 3-4 οι γηπεδούχοι έτρξαν ένα 8-0 με τους Ταξιαρχόπουλο, Ζαμπουλη και Μαυρή να σκοράρουν από τρεις πόντους. Οι αντίπαλοι τους άργησαν να βρουν τα πατήματα τους (Σπανίδης 4) , με τα πρώτα δέκα λεπτά να τελειώνουν στο 11-8.

Το low tempo ήταν το χαρακτηριστικό και της δεύτερης περιόδου. Οι "Ταύροι" έφτασαν στο +8 με τα τρίποντα των Λάζαρη (5) και Ζαμπουλη (3), με τα Bulldogs να απαντούν με το ίδιο νόμισμα με τους Πανταζή (5) και Μπάτσιο (3) πλησιάζοντας σε 24-20 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη άλλαξε το σκηνικό. Οι Σουρμενιώτες με ένα γρήγορο 8-0 πήραν διψήφια διαφορά με την τριπλέτα Νάνο (9), Λάζαρη (5) και Μερτη (4) να κυριαρχεί στο παρκέ, φτάνοντας ως το +19 , με τον Μαραμπέα (4) να απαντά περιστασιακά από την άλλη πλευρά και με το buzzer beater του Πανταζή το τριαντάλεπτο έκλεισε στο 44-30.

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα την κατάσταση στην τελική ευθεία. Ο Μπούρμπος πήρε τη σκυτάλη με έξι πόντους  φτάνοντας ξανά τη διαφορά στους 19. Τα Bulldogs έκλεισαν με θετική εικόνα το παιχνίδι καθώς με δικό τους 10-0 (Σκλαβούνος 6, Μαραμπέας 5) μείωσαν ως το τελικό 54-45 !

Mvp με double double ήταν ο Νίκος Λάζαρης έχοντας 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Πιο παραγωγικός για τους ηττημένους ήταν ο Γιώργος Μαραμπέας με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Νάνος με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στα πιο φρέσκα πόδια και τις περισσότερες λύσεις που διέθεταν οι νικητές.