Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Division 1 (north), οι Warhawks BC αναμετρήθηκαν με τους Σκουρκους . Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα γρήγορο, με άπλετους αιφνιδιασμούς και όμορφα μακρινά σούτ. 51-58 ήταν το τελικό σκορ με τους «Σκούρκους» να υποτάσσουν τα «γεράκια»! 

Οι Σκούρκοι έδειξαν τα δόντια τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό το γρήγορο τέμπο και τις αστραπιαίες επιθέσεις κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό του. Πέτυχαν 18 πόντους, δέχθηκαν 11 και δημιούργησαν με τον τρόπο αυτό μια διαφορά 7 πόντων. Οι Hawks έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και άρχισαν να κυνηγάνε! Μαρκουτης εντυπωσιακος με 7 πόντους για τα γεράκια και ο ταλαντούχος Ζορμπας με 5 για τους Σκουρκους.

Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να κοντράρουν τους προπορευόμενους. Η διαφορά μειωθηκε κατά 1 πόντο, έφτασε τους 6 πόντους και οι Σκουρκοι έκλεισαν το 1ο ημίχρονο με μια μονοψήφια απόσταση. 13-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Ράπτης καταπληκτικός με 7 ποντους για τα Γερακια και Γεωργουλας κομβικός με 5 ποντους για τους Σκούρκους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδο. Η διαφορά έφτασε τους 11 πόντους με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να κρατάνε σφιχτά τα ηνία του αγώνα. 14-19 ήταν το επιμέρους σκορ. Λαζαρετος μαχητικός οπου με την δύναμη του ,το ύψος του και η αλτικότητα του εβαλε 8 σημαντικους ποντους για τα Γερακια. Στην αλλη πλευρα ο Μαυρίκιος με 10 εντυπωσιακους ποντους εδωσε την ενέργεια στην ομάδα του.

Τα «γεράκια» πέρασαν στην αντεπίθεση στην 4η περίοδο. Έπαιξαν πολύ καλά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μολαταύτα, οι Σκουρκοι με την εμπειρια τους τα τελευταια λεπτα πηραν το ροζ φυλλο αγωνα. Μάργαρης κομβικος με 5 σημαντικους ποντους για τους Σκουρκους και Ράπτης με 6 ποντους για τα Γερακια.

Mvp του αγώνα ήταν ο Μαργαρης Β. με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ , 1 ασίστ, 7 κλεψίματα και 1 λάθος σε 23 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ραπτης με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ , 3 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 29 λεπτά αναμέτρησης!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Μαυρικιος με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ ,  4 κλεψίματα σε 32 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στην όμορφη αμυντική λειτουργία της ομάδας των Σκούρκων.