Για την 11η και τελευταία στάση του πρώτου γύρου της West division 1 οι West Floppers υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Ίλιον τους DE TROI BISONS με τους δεύτερους να υπερέχουν αισθητά κοντά στο καλάθι και να μετουσιώνουν αυτή την υπεροχή πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη στη μέση της διαδρομής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στο παρκέ και προηγήθηκαν αρχικά με double score (5-10) με τον Πισκούλη να κάνει πάρτυ με 9 πόντους και τον Σταυρόπουλο να συμπληρώνει άρτια με 4. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με μακρινά σουτ από τους Μπάκα και Σταθάκη αλλά και την παρουσία του Πάσχου (έκαστος από 3π) πλησιάζοντας σε 12-15 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι DE TROI πήγαν στο +7 τρεις φορές κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου. Ο Σταυρόπουλος (11π) παρέλαβε τη μπαγκέτα και ήταν ασταμάτητος βγάζοντας πολύ ωραίες φάσεις παρέα με τους Πισκούλη και Sugar Zαχαρίου (από 4π) . Ωστόσο το δίδυμο Σταθάκη και Μπούλια έβγαλε αρκετή ενέργεια για τους Floppers κρατώντας τους κοντά σκο σκορ με τον Σιαρέ να γράφει με buzzer beater τον επίλογο του πρώτου μέρους, διαμορφώνοντας το 30-36.

ΜΕτά την ανάπαυλα οι "Βίσωνες" πήγαν στο +12 με πρωταγωνιστές τους Πισκούλη , Σιαρέ (από 6π) και τη βοήθεια των Μπαρδούλη και Σταυρόπουλου (από 3). Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν το παράτησαν και με την καλή παρουσία των Σταθάκη (5), Τσιμόγιαννη και Πάσχου (από 4) κατέβασαν τη διαφορά κάτω από τους 10 (49-56) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Floppers επιχείρησαν να πιέσουν στην άμυνα, με τον Βενιό (10π) να ανεβάζει την απόδοση του. Ωστόσο το έλλειμμα μεγέθους στο ζωγραφιστό δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν . Στον αντίποδα, Σταυρόπουλος με 9 ακόμα πόντους και ο Sugar Ζαχαρίου με δύο τρίποντα ολοκλήρωσαν τη ραψωδία επικρατώντας δίκαια με το τελικό 62-73 !

Μvp με εκκωφαντικό double double ο Νίκος Πισκούλης έχοντας 21 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κώστας Μπούλιας με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο "βράχος" Άγης Σταυρόπουλος , επίσης με double figures και 26 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 μπλοκ και ένα λαθάκι.

Που κρίθηκε : Οι νικητές άντεξαν στην περιφεριακή πίεση και αξιοποίησαν στο έπακρο τους πολύ καλούς ψηλούς τους !