Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της East Division 1 το Σαββατόβραδο στο «Γεώργιος Μελισσηνός» οι μόλις έξι διαθέσιμοι 3 Kai O kukoc υποδέχτηκαν τους Απροσάρμοστους με τους δεύτερους να παίρνουν μια θριαμβευτική ρεβάνς αλλά και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου (74-71).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν φωτιά και λάβρα από τη γραμμή της εκκίνησης. Μετά το αρχικό 4-4 έτρεξαν ένα 13-0 με τους Αψερίδη (9) και Κανδήλα (6) σε πρώτο ρόλο και παρά τις ενέργειες των Λειβαδιά (4) και Τυλιγάδα (3) έκλεισαν προηγούμενοι την πρώτη περίοδο με 9-21.

Η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια τιμή στη συνέχεια. Οι Απροσάρμοστοι άρχισαν τα τρίποντα (Χαρίτος, Σωτηρίου και Κανδήλας οι δράστες) απαντώντας στους Τσιάνα (7), Βασαμανίδη και Τυλιγάδα (από ένα τρίποντο ο καθένας)  για να φτάσουμε στο ημίχρονο με τον δείκτη του σκορ στο 25-35.

Η ελαφρά υπεροχή των Απροσάρμοστων χαρακτήρισε και το μεγαλύτερο κομμάτι του τρίτου δεκαλέπτου. Υπεύθυνοι γι αυτό ήταν οι Μητροφάνης (5) και Κανδήλας (4) , με το ρυθμό να πέφτει αμφότερα. Γαι τους "Κούκους" σκόραραν οι Λειβαδιάς (4) και Τσιάνας (3), με το σκορ να είναι στο 34-46 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά διέπρεψε ο Αψερίδης. Με 11 πόντους πήρε στις πλάτες του τους φιλοξενούμενους που μαζί με την ενέργεια των Μητροφάνη (5) και Σαχνινίδη (4) δεν επέτρεψαν στους 3kaioKukoc να φάνουν απειλητικοί , με τη διαφορά να μεγαλώνει ως το απόλυτα δίκαιο τελικό 48-66 !

MVP: Ο Γιάννης Αψείδης με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη. Παίκτης κλειδί: Ο Χρήστος Κανδήλας έχοντας 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.
Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν με double double ο σέντερ Αγγελής Λειβαδιάς που καταμέτρησε 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στη .. δίψα των νικητών αλλά και στις περισσότερες επιλογές που είχαν στη διάθεση τους.