H La Familia μπήκε με επιτυχία στο δεύτερο γύρο της West Division 1 το απόγευμα του Σαββάτου όταν και φιλοξενήθηκε στο Ίλιον από την Αμόλα Καλούμπα ντουμπλάροντας τις νίκες μέσα στη σεζόν, καθώς είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι στην αναμέτρηση. Μ ετον Ιωακειμίδη να σπάει τα κοντέρ με 17 πόντους πήραν διψήφια διαφορά και προηγήθηκαν με 6-20, ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Καραβασίλη (5) και Κατσούρα (4) και μείωσαν σε 15-23 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι "μαφιόζοι" συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η άμυνα τους δέχτηκε μόλις πέντε πόντους και με τον Τσαπανίδη (6) να παίρνει τη μπαγκέτα και τον Ιωακειμίδη να προσθέτει ακόμα 3 αποσπάστηκαν φτάνοντας ως το +18 (20-38) στο ημίχρονο !

Με το καλήμερα στην τρίτη περίοδο έφτασαν και το +20 και κάπου εκεί χτύπησε ο συναγερμός για τους "Καλούμπες". Με μπροστάρη τον Κατσούρα  (10π), X - factor τον Μανθιό (5) και τη βοήθεια του Ασημακόπουλου (4) έτρεξαν ένα επιμέρους 21-9 μειώνοντας την απόσταση σε μονοψήφια τιμή (41-49) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία ωστόσο λεπτά η La Familia έλεγξε το ρυθμό. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες δεν σκόραραν παρά μόνο με τους Κοντογιαννάκη (7) και Κατσούρα (4), ενώ από την αντίπερα όχθη Δεληγιάννης και Τσαπανίδης (από 3) συντήρησαν διαφορές κοντά στους δέκα πόντους και πανηγύρισαν το ροζ φύλλο με το δίκαιο τελικό 52-60 !

Mvp ήταν ο Χριστόφορος Ιωακειμίδης με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξης Κατσούρας με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο καπιτάνο Παναγιώτης Τσαπανίδης με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν απίστευτο ξεκίνημα και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους