Φανταστική εμφάνιση από τους ANARXOI PISTOLS που υπέταξαν τους MPASKETIKOUS με 65-54.

Τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα πριν την έναρξη καθώς οι γηπεδούχοι ήταν μόλις 5 ενώ οι αντίπαλοι πάνοπλοι. Ο Μπανταβάνης όμως με 2 τρίποντα στην αρχή του ματς έδειξε τις διαθέσεις τους. Οι Πολίτης και Κωλέτσης μείωσαν αλλά ο Ραβαζούλας σκόραρε από κοντά. Νέο έμμεσο τρίποντο του Μπανταβάνη βρήκε απάντηση από τον Κωλέτση αλλά ο φανταστικός Ραβαζούλας με προσωπικές ενέργειες σκόραρε 4 πόντους. Μάλιστα με τον Λαυκίδη να σκοράρει η διαφορά πήγε στους 11 αλλά οι Κουβαράς και Θεοδοσόπουλος στο τέλος κατάφεραν να μειώσουν σε 21-16.

Με καλάθι του Κουβαρά η διαφορά έπεσε κι άλλο αλλά ο Ραβαζούλας και πάλι σκόραρε από κοντά. Σε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων οι Ραβαζούλας και Λαυκίδης είχαν απάντηση. Ο Τσάβαλος κατάφερε μετά από ώρα να μειώσει στους 2 αλλά ο Μπανταβάνης με σουτ και ο Ραβαζούλας από κοντά έκαναν το 32-26. Ο Λάμπρου από κοντά έκανε το 32-28.

Στο 2ο ημίχρονο αρχικά είχαμε εκατέρωθεν καλάθια ενώ ο Μπανταβάνης με τρίποντο έκανε το +5. Μάλιστα με ένα μικρό σερί από βολές των Τριαντάφυλλου και Λαυκίδη και 2 καλάθια των Δημητράκη και Μπανταβάνη η διαφορά έφτασε ξανά στους 11. Ο Πατσιλίβας μείωσε αλλά και πάλι οι Τριαντάφυλλος και Δημητράκης έκαναν το 48-35. Νέο καλάθι από τον Κουβαρά έριξε την διαφορά αλλά ο φανταστικός Ραβαζούλας με 4 πόντους του έκανε το 52-37.

Με τον Κωλέτση η διαφορά έπεσε στους 12 αλλά ο Ραβαζούλας με έμμεσο τρίποντο απάντησε. Μάλιστα με τρίποντο του Δημητράκη η διαφορά πήγε στους 16. Ο Πολίτης μείωσε για να απαντήσει ο Ραβαζούλας. Ένα τρίποντο του Κουβαρά και καλάθι του Πολίτη έδωσαν μια κάποια ελπίδα στην ομάδα τους αλλά οι γηπεδούχοι στο τέλος ήταν έυστοχοι και στις βολές κρατώντας τη διαφορά για το τελικό 65-54.

MVP της αναμέτρησης ο Ραβαζούλας με 24 πόντους και 20 ριμπάουντ!

για τους φιλοξενούμενους ο Πατσιλίβας είχε 7 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Τι κι αν ήταν μόλις 5 τα Πιστόλια έτρεξαν και έπαιξαν φοβερή άμυνα σε όλο το ματς ενώ είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Ραβαζούλα.