Με πρωταγωνιστή τον νεοφερμένο Τσόλη η Άρτεμις μπήκε με το δεξί στον δεύτερο γύρο της West Division 1 και διπλάρωσε τις νίκες της απέναντι στους Ρούκουνες το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα έχοντας αρκετές λύσεις. Ο Nicolo είχε 8 πόντους και ο "Παππούς" έξι και καθώς από την πλευρά ο πιο συνεπής ήταν ο Μιχαηλίδης (7π), προηγήθηκαν με 19-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η Άρτεμις συνέχισε τα τρίποντα βέλη και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τον Χατζήbill  να σημειώνει δύο εξ αυτών, τον Τσόλη να προσθέτει έξι πόντους και τους Κωνσταντίνου (4) και Νικολόπουλο (3) να σιγοντάρουν ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, παρά την καλή εμφάνιση του Μιχαηλίδη (6π) στο ημίχρονο (38-28).

Μετά την ανάπαυλα οι Ρούκουνες αντέδρασαν. Ο Μασούρας ανέβασε αισθητά την απόδοση του σκοράρωντας 11 πόντους με τον Χιώτη να έχει πέντε μικραίνοντας την απόσταση.  Στην αντίπερα όχθη ο Τσόλης όπλισε με δεκα πόντους και δύο τρίποντα, ενώ Σφογγάρης και Τσιρώνης έβαλαν τις τρίποντες πινελιές τους , με το σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου να διαμορφώνεται στο 56-52.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Άρτεμις κυριάρχησε καθώς ο Τσόλης ήταν καθ' υπερβολή αλλά ίσως και όχι, μια ομάδα μόνος του. Σπαθιά δεν κατάπιε, αλλά με 16 πόντους και 4 τρίποντα , με τη συνέργεια των Χατζήbill (7) και Τσιρώνη (6) από τα 6.75 εκτέλεσε τους Ρούκουνες που αντιπαρέταξαν τον Μιχαηλίδη (8) και τους Τραυλό και Μασούρα (από 4π) δίχως όμως να καταφέρουν να ακολουθήσουν. Η Άρτεμις πήρε τη νίκη με σχετική άνεση στα τελευταία λεπτά επικρατώντας με 87-72 !

Mvp αναδείχθηκε ο φοβερός και τρομερός Θοδωρής Τσόλης. Είχε 32 πόντους (6/11 τρ), 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα μπλοκ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης-κλειδί με double double και 16 πόντους (5/11 τρ), 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη ο Χάτζηbill.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Νίκος Μιχαηλίδης, καταγράφοντας 24 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κατέθεσαν περισσότερη ενέργεια και έλεγξαν το ρυθμό και εκτέλεσαν πολύ καλά έξω από την περίμετρο.