Δυσκολεύτηκαν οι BEASLEYS αλλά πήραν τη νίκη απέναντι στο BA.SHOCK με 57-61.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζαχαριουδάκη ενώ ο Σπάθης με τρίποντο έκανε το 6-2. Το 1ο δεκάλεπτο ήταν φτωχό σε επίπεδο σκοραρίσματος καθώς οι BEASLEYS έσφιξαν την άμυνα τους και δεν δέχτηκαν άλλο καλάθι. Αντίθετα με τους Καστάνη και Δημητριάδη πήραν προβάδισμα ενώ ο Καραγιαννίδης με έμμεσο τρίποντο έκανε το 6-11.

Με 2 τρίποντα των Αυγουστή και Γεωργίου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα αλλά ο Ραλλάκης απάντησε. Το παιχνίδι κυλούσε με εκατέρωθεν καλάθια από τους Γεωργίου και Καστάνη. Ο Ηλιού με σουτ έκανε το 24-21 αλλά ο Ραλλάκης με τρίποντο έγραψε το 24-24.

Ο Μπουλούμπασης με 2 καλάθια του έκανε το 28-24 αλλά ο Ραλλάκης με 2 τρίποντα και ο Τσάνακας με 2 έμμεσα τρίποντα έκαναν την ανατροπή. Ο Μπουλούμπασης σκόραρε 2/2 βολές αλλά ο Ξενάκης με σουτ και ο Τσάνακας με 2/2 βολές έκαναν το 30-38. Δυο τρίποντα των Μαράκη και Καμαράτου μείωσαν τη διαφορά αλλά ο Τσάνακας απάντησε ξανά. Ο Γεωργίου μείωσε στους 3 αλλά ο Ραλλάκης με τρίποντο στη λήξη της περιόδου έκανε το 37-43.

Οι BEASLEYS μπήκαν δυνατά στην 4η περίοδο και με τους Τσάνακα, Ραλλάκη και Καραγιαννίδη έκαναν το 37-52 βάζοντας θεμέλια νίκης. Ο Μαράκης όμως και ο Ηλιού με 2 τρίποντα μείωσαν ξανά. Ο Τσάνακας σκόραρε αλλά ο Μπουλούμπασης με δυο καλάθια του έκανε το 47-56. Μάλιστα ο Μαράκης με τρίποντο και ο Ηλιού με σουτ μείωσαν στους 5 βάζοντας φωτιά στο ματς. Όμως ο Ραλλάκης με σουτ και ο Τσάνακας με 2/2 βολές έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους. Ο Καραγιάννης με τρίποντο και ο Μπουλούμπασης από κοντά έγραψαν το τελικό 57-61.

MVP της αναμέτρησης ο Τσάνακας με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

για το BA.SHOCK ο Μπουλούμπασης είχε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 4ο δεκάλεπτο στα πρώτα λεπτά η διαφορά έφτασε στους 15 δίνοντας μια ασφάλεια στους BEASLEYS που άντεξαν στην πίεση.