Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της East Division 1 η Davari BC  φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή τους Νότιους, και παίζοντας απολαυστικό μπάσκετ δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το δέκατο ροζ φύλλο παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός και αυτό επαληθεύτηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια σε άμυνα κι επίθεση, έτρεξαν ένα αρχικό 13-3 με τους Γεωργιάδη (11) και Ν.Γεωργίου (7). Οι αντίπαλοι τους σκόραραν σχεδόν μόνο με τον Γερεουδάκη (7) για το double score (18-9) των πρώτων δέκα λεπτών.

Η διψήφια απόσταση διατηρήθηκε και στη συνέχεια. Η Davari με τον Γεωργιάδη να βομβαρδίζει ανελέητα (ακόμα 8 πόντοι) και τον Καλύμνιο (4) συμπαραστάτη  έφτασε στο +17. Για τους Νότιους σκόραραν κυρίως από τα 6.75 οι Χαλκιαδάκης (5), Μακρής και Καραγιάννης (από 3) , με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 36-22 .

Μετά την ανάπαυλα οι"ροζ" απογειώθηκαν.  Ο Ν. Γεωργίου (11π) δεν σταματιόταν τόσο οργανώνοντας όσο και εκτελώντας  και μαζί με τους Γεωργιάδη (5), Βασιλόπουλο (4) και τα τρίποντα των Καλύμνιου και Π. Γεωργίου η απόσταση μεγάλωσε , φτάνοντας στο +33. Στην αντίπερα όχθη Αλφαράς και Χαλκιαδάκης πρόσφεραν από 4 πόντους και ο Ζωγραφάκης 3, για το 68-37 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα. Οι Νότιοι βρήκαν χώρους με τους Μακρή, Καραγιάννη (από 5) και Γερεουδάκη (4) , ενώ από την άλλη πλευρά ο Ν. Γεωργίου με έξι και ο Λίππας με 5 ολοκλήρωσαν τη ραψωδία για τη Davari με το τελικό 85-53.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο αλάνθαστος Νίκος Γεωργίου με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασιστ . Aπό τους ηττημένους διακρίθηκε ο Γιάννης Γερεουδάκης με double double και 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Χριστόφορος Γεωργιάδης, έχοντας συνολικά 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε σχετικά νωρίς. Οι νικητές έλεγξαν τον ρυθμό δίχως να απειληθούν χάρη στο τρομερό δίδυμο Ν. Γεωργίου - Γεωργιάδη που σημείωσε 50 πόντους !