Δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη οι MIAMI HEAK με 49-64 απέναντι στους DE TROI BISONS. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και με τρίποντο του Γεωργιάδη και έμμεσο τρίποντο του Σπανού πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Στέφος μείωσε αλλά με καλάθια των Κωστόπουλου, Δημητρόπουλου και Αγγελόπουλου η διαφορά ξέφυγε στους 10. Οι BISONS μείωσαν αλλά ξανά ο Αγγελόπουλος με 4 πόντους έκανε το 3-16 για να μειώσει ο Σαφράς με σουτ.

Με τρίποντο ξεκίνησε και το 2ο δεκάλεπτο από τον Δημητρόπουλο. Μάλιστα ο ίδιος παίχτης στην επόμενη επίθεση σκόραρε με τον ίδιο τρόπο για το 6-22. Οι BISONS κατάφεραν να μειώσουν όμως με καλάθια των Σαφρά και Στέφου ενώ ο Σταυρόπουλος με 1-2 βολές έκανε το 11-22. Ο Κουφόπουλος με ωραία σουτ από τη γωνία αύξησε τη διαφορά αλλά και πάλι οι Σαφράς και Στέφος σκόραραν για το 16-26. Μέχρι το τέλος όμως του ημιχρόνου οι MIAMI έπαιξαν φοβερή άμυνα ενώ με τρίποντα του Γεωργιάδη και καλάθια των Αγγελόπουλου και Κουφόπουλου έγινε το 16-39.

Οι BISONS μείωσαν στην αρχή της 3ης περιόδου με τους Στέφο και Τερζή αλλά ο Παλαιολόγος απάντησε με τρίποντο. Ο Σιαρές σκόραρε με τον ίδιο τρόπο για να έρθει ένα ακόμα τρίποντο από τον Σπανό. Με τους Σαφρά και Σιαρέ όμως οι γηπεδούχοι έριξαν τη διαφορά στους 16. Ο Κωστόπουλος από κοντά έβαλε ωραίο καλάθι αλλά ο Σιαρές και πάλι με τρίποντο στο τέλος έκανε το 33-51.

Οι BISONS ήταν σε δύσκολη θέση αλλά στο τέλος μπήκαν με διάθεση να πλησιάσουν στο σκορ. Το πέτυχαν με καλάθια των Σαφρά και Σιαρέ. Ο Σαφράς μάλιστα σκόραρε 6 σερί πόντους. Οι MIAMI HEAK όμως βλέποντας τη διαφορά να πέφτει πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα με καλάθια των Δημητρόπουλου και Κωστόπουλου και 5 πόντους του Γεωργιάδη. Ο Χατζησταύρου στο τέλος με 5 πόντους του κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά στους 16.

MVP της αναμέτρησης ο Δημητρόπουλος με 13 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

για τους BISONS ο Στέφος είχε 9 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 2ο δεκάλεπτο η άμυνα των MIAMI HEAK στο 2ο μισό ήταν φανταστική ενώ κατάφεραν να πετύχουν και 7 τρίποντα περισσότερα από τους αντιπάλους τους.