Για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της South Division 1 οι ελλάνιοι φιλοξένησαν την Κατρακείλα στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού το βράδυ της Δευτέρας και παίζοντας καλύτερα στην επανάληψη έκαναν το "νταμπλ" απέναντι στους αντιπάλους τους παραμένοντας στην τρίτη θέση του ομίλου.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εικόνα. Με τον νεοφερμένο Κελεπούρη (8π) και τις βοήθειες από τους Ψαθά και Μακαρατζή (από 4π) προηγήθηκαν παρά τα τρίποντα των Σαρικάκη και Τακούδη από την άλλη πλευρά, για το 12-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Διατήρησαν την πρωτοπορία και στη δεύτερη περίοδο με τον Κελεπούρη πάντα δραστήριο (4π) , ενώ ο Μαργαρίτης είχε ένα τρίποντο και ο Λυμουρας 3 πόντους έφεραν το +10 για την Κατρακείλα. Για τους "Ελ"  Μπεστιτζάνος (4) και Νταφόπουλος (3) σκόραραν από μακριά , με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 23-30.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν. Με τον Σαρικάκη να πυροβολεί αδιάκριτα από τα 6.75 (9π με 3 τρ) και τον Μπεστιτζάνο να συνδράμει με επτά πόντους ισορρόπησαν την κατάσταση καθώς η Κατρακείλα σκόραρε σχεδόν μόνο με τον Αμβροσίου (7π), για να φτάσουμε στο τριαντάλεπτο στην απόλυτη ισορροπία (39-39).

Στην τελική ευθεία ο ρυθμός άνοιξε αμφότερα. Τότε ανέλαβε δράση ο καπιτάνο Βερεντζιώτης. Με αρχηγική παρουσία και 11 πόντους, παρέα με τους Κακλέα (6) και Σαρικάκη (4) πέρασαν μπροστά και παρά την προσπάθεια των Κελεπούρη (6) και το τρίποντο του Μακαρατζή που έφτασαν το ματς στο καλάθι, δεν κατόρθωσαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Οι Ελλάνιοι ήταν πιο ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και κατέκτησαν τη νίκη με το τελικό 62-56 !

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Σαρικάκης έχοντας 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο καθοριστικός στο τέλος Άκης Βερεντζιώτης που μέτρησε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασσιτ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους με double double στην πρώτη του εμφάνιση ήταν ο Παναγιώτης Κελεπούρης καταγράφοντας 18 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και με αγωνιστική ισορροπία τόσο εντός ρακέτας όσο και περιφερειακά πήραν το ροζ φύλλο !