Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο γύρο της East Division 1 η Kranaa απέναντι στους ελλειπείς Μυρμιδόνες το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά και προηγήθηκαν από νωρίς με 10-2  με τον  Γεώργιου (8) να χορεύει στο παρκέ . Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν ωστόσο με τους Μαρδά και Αλεφαντινό ( από έξι πόντους) μειώνοντας στο καλάθι όμως τον τελευταίο λόγο τον είχε από τα  6.75 ο Χριστόπουλος (8) που με δύο τρίποντες βόμβες έκανε το 22-14 στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Μυρμιδόνες παρέμειναν κοντά χάρη στον Μουτεβελή (8) όμως ένα 10-0 της Kranaa με τους Καπουράνη (8) και Χριστόπουλο (3) να σκοράρουν έξω από την περίμετρο την έφερε σε διψήφια διαφορά (40-26) στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη με τον Μουτεβελή να κάνει μεγάλο παιχνίδι με 11 πόντους και τρία τρίποντα και πλησίασαν στους τεσσερις. Από την αντίπερα όχθη ο Καπουράνης είχε τέσσερις πόντους και οι υπόλοιποι βοήθησαν με δύο πόντους έκαστος ώστε να κρατήσουν το  προβάδισμα (54-47) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Οι Μυρμιδόνες έκαναν κατάθεση ψυχής με τον Αλεφαντινό να τα δίνει όλα με οκτώ πόντους, ισοφαρίζοντας σε 56-56. Όμως τα πρόβληματα.με τα φάουλ τους άφησαν με τρείς παίκτες στα τελευταία λεπτά. Η Kranaa με τους Γεωργίου (9) και Καπουράνη (6) να ηγούνται δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε το ροζ φύλλο με το τελικό 69-57.

Mvp ήταν ο Μανώλης Αντωνόπουλος έχοντας 8 πόντους, 23 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 4 λάθη. Από τους Μυρμιδόνες ξεχώρισε ο Γιάννης Αλεφαντινός με double double και 19 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 6 κλεψίματα και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γρηγόρης Γεωργίου επίσης με double figures και 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο τρέξιμο και την αριθμητική υπεροχή των νικητών .