Την απόλυτη ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε το Σάββτο το βράδυ στο Sala Sports Club η Na Ala Team υποδεχόμενη τους Skylarkers για τη 12η αγωνιστική της South Division 1 !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και με τον Μαυράκη σε πρώτο ρόλο με 8 πόντους, προηγήθηκαν με 12-4. Η άμυνα τους δέχτηκε τελικά μόλις έξι πόντους, και η πρώτη περίοδος έκλεισε με το σκορ στο 12-6.

Οι Skylarkers έδειξαν ότι έχουν σφυγμό στη συνέχεια , καθώς , παρά την απώλεια του Παπαγεωργίου λόγω τραυματισμού, με τους Πιτσάβα και Μπουλουτσίκο (από 4π) πλησίασαν στους τρεις, όμως ένα 7-0 των αντιπάλων τους με τους Μαυράκη και Λεκκό (από 5π) έφεραν τη Na Ala Team σε διψήφια απόσταση (27-17) στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι "Νααλίτες" ήταν απολαυστικοί. Με άμυνα από μπετόν (δέχτηκαν μόλις 5) και τον Αλσαντζή σε μεγάλα κέφια (10 π) κυριάρχησαν στο παρκέ. Με σερί 10-0 έφτασαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι και ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο στο 46-22.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Skylarkers δυσκολεύονταν στο σκοράρισμα, με την απογοήτευση να είναι έκδηλη, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Μαυράκης σκόραρε κυρίως από μακριά (ακόμα 8π) & έκοβε κι έραβε στην άμυνα. Το τελικό 61-28 ήταν απόλυτα δίκαιο !

Mvp ήταν με double double o Νίκος Μαυράκης. Είχε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ ! από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ορέστης Πιτσάβας με 7 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο αειθαλής Κώστας Αλσαντζής με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν απόλυτα μετα τα πρώτα είκοσι λεπτά !