Οι Proboraptors νίκησαν 69-62 τους Warhawks, για τη 12η αγωνιστική του ομίλου North της Division 1. 

Οι «ράπτορες» πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους κι ανέβηκαν στο 7-5, παίρνοντας παράλληλα «εκδίκηση» από τους αντιπάλους τους, για την ήττα στον πρώτο γύρο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν πλέον ρεκόρ 2-10. 

Οι Proboraptors μπήκαν στον αγώνα με σερί 8-0 και σε όλη τη διάρκεια του είχαν σταθερά το προβάδισμα. Ένα μικρό ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους έφερε για πρώτη φορά στο +10, καθώς με επιμέρους 10-3, πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι 34-24. 
Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους τυπικά γηπεδούχους, καθώς μέσα από την άμυνα τους βρήκαν «εύκολους» πόντους στον αιφνιδιασμό.

Με καλάθι του Αβούρη, προηγήθηκαν με 45-30, ενώ βρέθηκαν στο +15 (56-41) και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Όλα έδειχναν ότι οι Proboraptors θα έφταναν άνετα στην επικράτηση, ωστόσο ο εκπληκτικός Μαρκούτης ηγήθηκε μιας εντυπωσιακής αντεπίθεσης των Warhawks. Συγκεκριμένα, πέτυχε 12 πόντους στο 21-7 που έφερε στο -1 (63-62) τα «γεράκια», τα οποία έχασαν τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, μετά το καλάθι του Μουσούντα που έκανε το 65-62 (38’)!

Ο Μαρκούτης σε δύο περιπτώσεις κι ο Παπαδόπουλος σε μια τρίτη, δεν βρήκαν στόχο σε σουτ έξω από τα 6μ75 κι ο Σαχάς με «μεγάλο» καλάθι, έπειτα από τρομερή συνεργασία έκανε το 67-62. Ο MVP του αγώνα «κλείδωσε» τη νίκη με 2/2 βολές, μετά από επιθετικό ριμπάουντ που πήρε στα 22.4 δευτερόλεπτα.

Player of the Game: Ο Νίκος Σαχάς έκανε τρομερή δουλειά κοντά στο καλάθι κι ήταν καθοριστικός στο φινάλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε το 67-62 και «κλείδωσε» τη νίκη με 2/2 βολές, μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Συνολικά, μέτρησε 16 πόντους χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες (βλ. 4/6 δίποντα, 8/8 βολές), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, μια τάπα σε 27 λεπτά.

Παίκτης «κλειδί» ο Λευτέρης Δακουτρός, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τους Proboraptors έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα. Μολονότι άστοχος έξω από τα 6μ75 (2/12) ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ προσέφερε και σε άλλους τομείς (βλ. 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα).

Που κρίθηκε: Στην ψυχραιμία που έδειξαν οι Proboraptors στα τελευταία λεπτά. Δεν πανικοβλήθηκαν όταν οι Warhawks πέτυχαν «μεγάλα» καλάθια, επιστρέφοντας στο ματς κι είχαν «καθαρό» μυαλό. Χαρακτηριστική είναι η φάση του 65-62, όπου κυκλοφόρησαν υποδειγματικά την μπάλα. Από την άλλη, τα «γεράκια», τα οποία παρατάχθηκαν με έξι παίκτες, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουν και στο τέλος, όπως ήταν φυσικά τους επηρέασε κι η κούραση.