Πρεμιέρα για τον δεύτερο γύρο της East Division 1 με τους Rejects να υποδέχονται τη Voskonia στο κλειστό της Καισαριανής το βράδυ της Κυριακής με τη δεύτερη να επιβάλλεται από το ξεκίνημα και δίχως να απειληθεί να κατακτά με άνεση το ρζο φύλλο !

Μετά το αρχικό 5-6 οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης χάρη στους Μαστρογιάννη (5) και Πρωτόπαπα (4). Η άμυνα τους δέχτηκε μόλις επτά πόντους (Σταματιάδης 3) κι έτσι προηγήθηκαν με 7-16 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι Rejects αντέδρασαν στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου με σερί 7-0 με τους Δημητρακόπουλο και Κωνσταντίνου (από 4π)  μειώνοντας στο καλάθι, ωστόσο η Voskonia με το τρίποντο του Μικράκη (5) και τον Πρωτόπαπα (4)  αντέδρασε δεόντως και με επιμέρους 3-12 πήρε διψήφια διαφορά (17-28) στου δρόμου τα μισά.

Οι "Ισπανοί" μπήκαν το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη. Με νέο 9-0 χάρη στον ασταμάτητο Δερδενέ (11π) πήγαν τη διαφορά στους είκοσι, με τους Πρωτόπαπα (6) και Μαστρογιάννη (4) να δίνουν προστιθέμενη αξία . Στην αντίπερα όχθη Δημητρακόπουλος (5), Γ. ζουρούδης, Πόθος (από 4) και το τρίποντο του Βάγια δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν την εικόνα του παιχνιδιού, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 32-51.

Στο  τέταρτο δεκάλεπτο η Voskonia στηρίχτηκε στην εξαιρετική της άμυνα. Δέχθηκε μόλις έξι πόντους και με τους ΜΑστρογιάννη (4), Δερδενέ και Πρωτόπαπα (από 3) εξασφάλισε μια άνετη επικράτηση με το τελικό 38-61 !

MVP: Ο Χρήστος Δερδενές με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί με double double ο Δημήτρης Πρωτόπαπας με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Παύλος Δημητρακόπουλος, που κατέγραψε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι "Βοσκοί" ήταν εξαιρετικοί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού !