Οι παίκτες των  SQUIDBALLZ επέλεξαν να ρίξουν το ρυθμό του αγώνα με το καπληκτικο passing game τους, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους Hornuts να τρέξoυν και να βρουν εύκολους πόντους με τον Τσόλα. Έπαιξαν κλειστά στην άμυνά τους, κόβωντας την τροφοδοσία στον Φιλλιπίδη και ετσι πήραν το ροζ φυλλο.

Και σε αυτό τους βοήθησαν οι Hornuts. Οι παίκτες ειχαν 6/28 τρίποντα, κάτι που εξυπηρετούσε την αμυντική προσπάθεια των SQUIDBALLZ . Οι SQUIDBALLZ όπως και σε άλλα ματς διέπρεψαν στην άμυνα τους.

Στις πρωτες δυο περιοδους οι SQUIDBALLZ στηριχθηκαν στους Μανιό (8π) και Μακαρούνη , ενω στην αντιπερα όχθη ο Σεραφείμ Τσολας ειχε πολύτιμη συνεισφορά με 9 πόντους.

7-9 και 8-15 στις δυο περιοδους για τους SQUIDBALLZ 

Οι SQUIDBALLZ έμοιαζαν ασταμάτητοι, με τους Hornuts να έχoυν χάσει τον έλεγχο του ρυθμού, να μην παίρνουν εύκολα ριμπάουντ και φυσικά να είναι άστοχοι.

Στην τριτη περιοδο ανεβηκαν οι Hornuts με 7 ποντους του τρομερού Τσόλα και προσπάθησαν να μπουν στο παιχνιδι. 8-4 υπέρ τους.

Η τέταρτη περίοδος βελτιωσε την αποδοση των SQUIDBALLZ ξανά , είχαν πλέον λύσεις με πολυ ομορφη επιδοση του Καλαποθαράκου (2 σημαντικά τριποντα), ενω οι Hornuts επέμεναν να λαμβάνουν κακές αποφάσεις στην επίθεση . Ορεξάτος ηταν ο Γουβοπουλος(11ποντους, 2/5 τριποντα) οπου με την ενεργεια του και το περιφερειακο του σούτ προσπαθησε να δωσει το κατι παραπανω στην ομαδα του αλλα δυστυχώς δεν ηταν αρκετό.

O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Μακαρούνης με 6 πόντους και 14 ριμπάουντ.

ΠΗΓΕ... αναξιοποίητα Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Ο επικός Τσόλας είχε 16 πόντους και 9 ριμπαουντ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Οικονομούλας είχε 10 πόντους και ήταν εκεί σε ολα τα κρίσιμα σημεία.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Τα 4 μόνο φάουλ των Hornuts σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού