Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), Σκούρκοι αντιμετώπισαν τους Retro Stars!  Το παιχνίδι ήταν άκρως μπασκετικό με πολλές επαφές, τρεξίματα και μεγάλα σουτ. Οι Σκούρκοι προσπάθησαν, αλλά για καλό των Stars τα αδέρφια Νιφόρας είχαν όρεξη και οδήγησαν την ομάδα του Γούναρη σε ακόμα μια νίκη. 51-74 ήταν το τελικό σκορ!

Οι Retro Stars έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με γρήγορες και παράλληλα εύστοχες επιθέσεις κατάφεραν να επιβάλλουν το γρήγογό τους τέμπο. Πέτυχαν 23 πόντους δεχόμενοι μόλις 12 από τους νευρικούς επιθετικά Σκούρκους. Με τον τρόπο αυτό δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά 11 πόντων. 10 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο ασταμάτητος Παπακωνσταντίνου. 17 είχε ο unguardable Γ. Νιφόρας για τους Stars. 


Οι Σκούρκοι κυριάρχησαν στην 2η περίοδο. Βρήκαν ρυθμό, αμυντικά έκλεισαν τους χώρους και έπαιξαν πιεστική man to man άμυνα στον Γ. Νιφόρα. Μείωσαν κατά 7 πόντους την κατά τους διαφορά και έκλεισαν το α' ημίχρονο στο -4. Οι Stars έχασαν το τέμπο που έφτιαξαν στο 1ο δεκάλεπτο και είδαν την απόσταση που έχτισαν να διαλύεται. Για τους Σκούρκους 2 τρίποντα έβαλε ο Ηρειώτης. Μπούκας και Μαυρίκιος ακολούθησαν από κοντά έχοντας από 5 πόντους έκαστος. 6 πόντους έβαλε ο Π. Νιφόρας για τους προπορευόμενους.


Το 3ο δεκάλεπτο θύμισε το 1ο. Οι Retro Stars ήταν κυρίαρχοι in both ends of the floor και έφτασαν γοργά γοργά στο +17. Οι Σκούρκοι έδειχναν προβληματισμένπο αμυντικά κάτι που τους χάλασε και το επιθετικό momentum που έφτιαξαν στο προηγούμενο δεκάλεπτο. 12-25 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Μαυρίκιος με τον Μπούκα να ακολουθεί με 4. Για τους ηνίοχους σειρά στο σκοράρισμα πήρε πάλι ο Γ. Νιφόρας με 8 πόντους. 7 έβαλε ο Παπαδόπουλος.


Με την διαφορά στους 17 πόντους διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε στους 23 πόντους με τους Stars να σημειώνουν την 7η σερί τους νίκη. 51-74 ήραν το τελικό σκορ με το δεκάλεπτο να λήγει 8-14. Για τους τρομακτικά ανεβασμένους και φορμαρισμένους νικητές 9 πόντους είχε ο Γ. Νιφόρας και 5 ο Παπαδόπουλος. Στα 2 καλάθια του Γεωργούλα στάθηκαν οι ηττημένοι Σκούρκοι!


Mvp του αγώνα ήταν o Γ. Νιφόρας με 34 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 38 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μ. Ηρειώτης με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 22 λεπτά αγώνα!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Παπαδόπουλος με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής!