Οι Southers μπήκαν χωρίς φρένο στο ματς, πήραν προβάδισμα 13 πόντων στο δεκάλεπτο και έδειξαν ότι μπορούν να επικρατήσουν των πρωτοπόρων, όμως ο Τάκης Παρασκευόπουλος με 27 πόντους οδήγησε γρήγορα τους Legends στην ανατροπή και στο φινάλε οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της ομάδας του, που έκανε το 10-1 στον Νότιο όμιλο της Division1, αφήνοντας τους Νότιους στο 6-5.

Το ξεκίνημα ήταν «καυτό» για τους Σάουθερνς και οι Χαλάς, Τσέκας, Σιγάλας, Παπαδόπουλος ευστοχούσαν από όλες τις αποστάσεις πετυχαίνοντας 24 πόντους, με τους Λέτζεντς να μην έχουν βρει ακόμα ρυθμό και τους Χρήστο Παρασκευόπουλο, Οικονόμου να προσπαθούν να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους κοντά (24-11 δεκάλεπτο), κάτι που κατάφεραν στη δεύτερη περίοδο με τον Τάκη Παρασκευόπουλο να παίρνει μπρος και να φτάνει το σκορ στο 34-33 του ημιχρόνου, έχοντας από πλευράς «κόκκινων» τους Χαλά και Λευτέρη Πετρογεωργάκη να είναι πιο ψύχραιμοι.

Στο τρίτο δεκάλεπτο γύρισε το παιχνίδι, με τα αδέρφια Παρασκευόπουλου να σκοράρουν εναλλάξ και τους Τσέκερη, Αλί, Σκουλά, Λουκά να συμβάλουν για το 43-46 του 30ου λεπτού, το οποίο διαμόρφωσε με buzzer τρίποντο ο Λευτέρης Πετρογεωργάκης για τους Σάουθερνς, που δεν άφησαν τους αντιπάλους να ξεφύγουν μεν, αλλά δεν κατάφεραν να ξαναφέρουν το προβάδισμα στη δική τους μεριά, με το τελικό 58-60 να κρατά τους Legends στην κορυφή του ομίλου μόλις με μία ήττα σε 11 ματς.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Τάκης Παρασκευόπουλος με 27 πόντους (9/11 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ, ενώ ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είχε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ.

Από τους Σάουθερνς ξεχώρισε ο Αναστάσιος Χαλάς με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, με τον Λευτέρη Πετρογεωργάκη να τελειώνει το ματς έχοντας 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τέταρτου δεκαλέπτου και με τον Τάκη Παρασκευόπουλο να δίνει λύσεις όσες φορές χρειάστηκε, αξιοποιώντας σε πολλές φάσεις τις πάσες του Χρήστου, ο οποίος τον βρίσκει με «κλειστά μάτια».

Southerns: Χαλάς 23, Λ. Πετρογεωργάκης 16, Σιγάλας 7, Παπαδόπουλος 5, Τσέκας 4, Κρέτσης 2, Νικητόπουλος 1, Μ. Πετρογεωργάκης, Βασιλόπουλος

Legends: Τ. Παρασκευόπουλος 27, Χ. Παρασκευόπουλος 11, Σκουλάς 9, Λουκάς 6, Οικονόμου 3, Τσέκερης 2, Αλί 2, Κοσμάς, Γεωργιάδης, Σταμάτης, Μύρτου