Σε ντέρμπι για γερά νεύρα εξελίχθηκε το παιχνίδι των ANARXOI PISTOLS με τους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ που βρήκε νικητές τους 2ους με 57-61.

Με καλάθι του Δρακόπουλου και τρίποντο του Κουμπούρου ξεκίνηε το ματς. Ο Μαρκόπουλος με τρίποντο και ο Δομπάρας από κοντά ισοφάρισαν το ματς. Ο Μπανταβάνης σκόραρε αλλά οι φιλοξενούμενοι με σερί 15 πόντων έφτιαξαν μια διαφορά 13 πόντων. Ο Ντικμπασάνης είχε 6 πόντους, 4 οι Μπίλιας και Ασημακόπουλος ενώ ο Μαρκόπουλος σκόραρε νέο τρίποντο. Ο Μπανταβάνης μείωσε και ο Δρακόπουλος με τρίποντο έκανε το 12-21. 

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν φτωχό στο σκοράρισμα. Οι Λαυκίδης με 2/2 βολές και Μπανταβάνης με σουτ μείωσαν στους 5 αλλά ο Μαρκόπουλος σκόραρε ξανά τρίποντο και ο Μπίλιας σουτ 2 πόντων. Ο Πλατής που ήρθε από τον πάγκο μείωσε ενώ ο Δρακόπουλος με τρίποντο μείωσε στους 5. Με 2 καλάθια του Μαρκόπουλου έγινε το 23-32.

Με τους Πλατή και Μπανταβάνη οι γηπεδούχοι ήρθαν πιο κοντά στο ματς αλλά ο Ασημακόπουλος σκόραρε έμμεσο τρίποντο. Με καλάθι του Δρακόπουλου όμως και τρίποντα των Κουμπούρου και Δημητράκη ήρθε η ισοφάριση. Μάλιστα από τη γραμμή των βολών οι PISTOLS πήραν προβάδισμα. Ο Μπίλιας μείωσε σε 41-39 πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου.

Οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ με αντίστοιχη εικόνα του 1ου δεκαλέπτου μπήκαν δυνατά. Δράστης ο Μαρκόπουλος που σκόραρε 3 απανωτά τρίποντα και ο Μπίλιας με σουτ που έκαναν το +9. Μάλιστα με σουτ του Δομπάρα και λει απ του Μαρκόπουλου η διαφορά έφτασε στους 12. Οι Δρακόπουλος και Πλατής μείωσαν για να απαντήσει ο Μπίλιας. Οι ίδιοι παίχτες έκαναν το 50-56 αλλά ο Μπίλιας με 2 καθοριστικά καλάθια έκανε το 50-60. Οι PISTOLS έκαναν την τελική αντεπίθεση τους με τρίποντα των Δημητράκη και Κουμπούρου αλλά ο Πουλής κατάφερε να σκοράρει 1/2 βολές δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ο Μαρκόπουλος με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ!

για τους PISTOLS ο Δρακόπουλος είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Ο Μαρκόπουλος ήταν καθοριστικός με τα τρίποντα ανατροπής στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο Μπίλιας που με καθοριστικά παλικαρίσια καλάθια στο τέλος κράτηση τη διαφορά.