Ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της South Division 1 παρέμειναν και την 13η αγωνιστική οι Beasleys που φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό τους Southerns και επικράτησαν χάρη στην ταχύτητα και την καλή τους αμυντική συμπεριφορά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Αυτά ανήκαν στους φιλοξενούμενους, που με τον Σιγάλα να λύνει και να δένει με 9 πόντους, τον Τσέκα βράχο με 4 και τα τρίποντα των Λ. Πετρογεωργάκη και Χαλά καθήλωσαν τους αντιπάλους τους στους 8 πόντους (Ν. Ραλλάκης 6) και απέκτησαν διψήφια διαφορά (8-19) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στη συνέχεια με το ίδιο νόμισμα. Με σιδερένια άμυνα δέχτηκαν μόλις έξι πόντους και σιγά σιγά ροκάνισαν τη διαφορά χάρη στους Χ. Ραλλάκη (7), Ακαρέπη και Ξενάκη (από 3) προσπερώντας με βραχεία κεφαλή  (26-25) στη μέση της διαδρομής.

Ο Ν. Ραλλάκης πήρε φωτιά στην επανάληψη. Με δέκα πόντους έτρεξε την επίθεση των "Μπιζ", με τους Σιγάλα (5), Τσέκα και Λ. Πετρογεωργάκη (από 3) να κρατούν σε κοντινή απόσταση τους Southerns (42-37) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από τα ασφαλή χέρια των Ραλλάκηδων (5 ο Νίκος, 4 ο Χρήστος) παρότι δεν ξέφυγαν πολύ , είχαν πάντα τον έλεγχο της κατάστασης. Στην αντίπερα όχθη μόνο ο Σιγάλας απειλούσε (ακόμα επτά πόντοι), ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Southerns, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους Βeasleys να κρατούν το ένατο ροζ φύλλο στη σεζόν με το τελικό 55-48.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο "Σερ Τσάρλς των φτωχών" Γιάννης Καστάνης. Είχε 4 πόντους, 20 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα,1 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους Σάουθερνς ξεχώρισε ο Στέλιος Σιγάλας με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Νίκος Ραλλάκης που είχε 24 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Το ματς κρίθηκε από το καλό δεύτερο μισό των νικητών.