Ο Άγης Σταυρόπουλος δεν έχασε μονομαχία στις ρακέτες και με 24 πόντους / 19 ριμπάουντ, οδήγησε τους De Troi Bisons στην 6η νίκη τους (6-6) στον Δυτικό όμιλο της Division 1, απέναντι στη La Familia που ήταν πολύ ανταγωνιστική για 25 λεπτά, αλλά μετά αποσυντονίστηκε επιθετικά και έμεινε πίσω στο σκορ και με 4-8 πλέον στον όμιλο.

Οι Bisons έκαναν καλύτερη είσοδο στο παρκέ και εκμεταλλεύτηκαν τα miss match τους με τους ψηλούς, με τον Σιαρέ να μοιράζει και τους Σταυρόπουλο, Ρούσσο να πρωταγωνιστούν εντός και εκτός ρακέτας, παίρνοντας προβάδισμα 7 πόντων σε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο (23-16), έχοντας από πλευράς Φαμίλιας τον Ιωακειμίδη να ευστοχεί από όλες τις αποστάσεις και να κρατάει την ομάδα του κοντά, μέχρι που έφτασε στον πόντο στο τέλος του ημιχρόνου (33-32), με τις βοήθειες των Τσαπανίδη και των αδερφών Πετρίδη.

Η άμυνα των «κίτρινων» βελτιώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο και οι επιλογές τους επιθετικά ήταν πολύ καλύτερες, με τον Τερζή να μαζεύει αρκετά ριμπάουντ και να βρίσκει λύσεις μαζί με τον Σταυρόπουλο, ενώ πήρε μπρος και ο Ζαχαρίου από το τρίποντο, με το 30ο λεπτό να κλείνει στο 54-39 και το παιχνίδι να ανοίγει πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τις άμυνες γενικά να αφήνουν χώρους και τους «μαύρους» να προσπαθούν με τους Καββαδία, Ιωακειμίδη, Παπαχριστόδουλο για να αλλάξουν κάτι, αλλά να μην τα καταφέρνουν και το σκορ να φτάνει στο 71-52 που έφερε τους Bisons στους 17 βαθμούς.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Άγης Σταυρόπουλος με 24 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, ενώ ο play maker Σιαρές είχε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Από τη La Familia ξεχώρισε ο Χριστόφορος Ιωακειμίδης με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, με τον Παναγιώτη Τσαπανίδη να τελειώνει το ματς έχοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στα miss match των Bisons, με τους Σταυρόπουλο, Τερζή και Ρούσσο να μην βρίσκουν ανάλογα κορμιά απέναντί τους και να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

De Troi Bisons: Σταυρόπουλος 24, Ρούσσος 19, Ζαχαρίου 11 (3/4 τρ.), Σιαρές 9, Λαγογιάννης 3, Τερζής 3, Αλεξανδρής 2

La Familia: Ιωακειμίδης 26, Τσαπανίδης 10, Γ. Πετρίδης 5, Παπαχριστόδουλος 5, Καββαδίας 4, Π. Πετρίδης 2, Μικρόπουλος