Ο καπιτάνο Βερεντζιώτης είχε κάθε λόγο να θυμάται την ήττα των Ελλανιων στον πρώτο γύρο από τους πρωτοπόρους Legends , καθώς είχε μεν ευστοχήσει αλλά εκτός απειροελάχιστου χρόνου . Έτσι την Κυριακή στο Sala Sports Club έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση οδηγώντας την ομάδα του σε μια μεγάλη ρεβάνς, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της South Division 1.

Αρχικά οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι Legends στηρίχτηκαν στους Οικονόμου και Χ.Παρασκευόπουλο (από 3) ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Βερεντζιώτη (4), Τακούδη και Τσουράπη προσπερνώντας με 7-9 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Η δεύτερη περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στον καπιτάνο Βερεντζιώτη. Με 17 πόντους έδωσε ένα μοναδικό σόου οδηγώντας τους "Ελ" σε διψήφια διαφορά απέναντι μόνο στους Παρασκευόπουλους (8 ο Τάκης, 4 ο Χρήστος) για το 19-35 στη μέση της διαδρομής.

Ο "Βέρε" συνέχισε την υψηλή πτήση και μετά την ανάπαυλα. Με οκτώ πόντους και τη συμπαράσταση από τους Τακούδη (5), Κολέγκα (4) και το τρίποντο του Σαρικάκη η απόσταση μεγάλωσε ως τις παρυφές των είκοσι πόντων, καθώς οι "Θρύλοι" τα περιμεναν όλα από τους Παρασκευόπουλους (από έξι πόντους ο καθένας) με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 36-57.

Στην τελική ευθεία δεν άλλαξε κάτι. Ο ρυθμός έπεσε εκατέρωθεν, με τους Legends ναι μεν να θέλουν (Λουκάς 5 , Σταμάτης 4) αλλά να μην μπορούν να επιστρέψουν καθώς ο Μπεστιτζάνος με έξι πόντους και τα καλάθια από τους Θωμά (4) & Γιάννη (2) Τουφεξή  διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 49-69 ! 

Mvp ποιός άλλος από τον Άκη Βερεντζιώτη ; Έκανε double double με 31 πόντους , 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λαθάκι. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Τάκης Παρασκευόπουλος με 16 πόντους , 8 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Τον παίκτη κλειδί  κρύβοντας το καλάθι αποτέλεσε ο Δημήτρης Κολέγκας έχοντας 6 πόντους , 7 ριμπάουντ, 3 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο κίνητρο και τη μεγάλη απόδοση των νικητών που μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης!