Στο άνοιγμα της αυλαίας της 13ης αγωνιστικής οι Miami Bricks υποδέχτηκαν τη Na Ala Team με τη δεύτερη να παίρνει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, μετά από σαραντάλεπτη μάχη επιστρέφοντας από το -11 του ημιχρόνου, χάρη σ ένα τρομερό 12-1 στα τελευταία λεπτά !

Τα πρώτα δέκα λεπτά είχαν δύο όψεις. Αρχικά οι γηπεδούχοι με τα καλάθια του Σαράντου (8) και τα τρίποντα του Σπυρόπουλου (9π) προηγήθηκαν με 11-2. Ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Μαυράκη (8), Λιακάκο και Λεκκό (από 5π) και μείωσαν σε 20-18 στο τέλος τους.

Στη συνέχεια οι Bricks έχτισαν διαφορά. Με τον Σπυρόπουλονα συνεχίζει το βομβαρδισμό από τα 6.75 με 8 πόντους, παρέα με τους Σιδέρη και Σαράντου (από 6π) έφτασαν στο +11, το οποίο και διατήρησαν παρά τους έξι πόντους του Μαυράκη, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 42-31.

Μετά την ανάπαυλα άλλαξαν τα κόζια. Ο Μανδρώνης έβλεπε το αντίπαλο καλάθι σα βαρέλι και με 13 πόντους και τρία τρίποντα οδήγησε τoυς "Νααλίτες" στο come back. Ωστόσο ο Σπυρόπουλος (8) αλλά και οι Πολυδωράκης, Ζυγολάνης (από 4) και το τρίποντο του Αποστολόπουλου επανέφεραν τους Bricks σε θέση οδηγού με 61-55 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία λεπτά έκρυβαν μεγάλες συγκίνησεις. Οι Miami με τον Σπυρόπουλο να μη σταματά προ ουδενός προσθέτοντας ακόμα 12 πόντους προηγήθηκαν με 76-71 ωστόσο έπαθαν ένα μπλακ άουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο ! H Na Ala Team με τον Λεκκό να ηγείται σε αυτό το κομμάτι με 11 πόντους και τους Μανδρώνη (5), Μαυράκη και Κουτρούμπα να συνεισφέρουν από τέσσερις, έκανε ένα επιμέρους 12-1 και έφτασε στο ροζ φύλλο που τη φέρνει στη συζήτηση για τα πλέι-οφ, με το τελικό 77-83 !

Mvp με double twenty o βράχος Νίκος Μαυράκης έχοντας 24 πόντους, 23 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους επίσης με double figures ήταν ο Χρήστος Σπυρόπουλος. Είχε 37 πόντους (8/10 τρ !!) , 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 6 κλεψίματα και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο καθοριστικός στο τέλος Δημήτρης Λεκκός , κι αυτός με "διπλά" νούμερα. Είχε 25 πόντους, 10 ασιστ, 6 ριμπάουντ και 6 λάθη. Άξιος μνείας ο Μιχάλης Μανδρώνης με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λαθάκι.

Που κρίθηκε : Στο "θέλω" και τη μαγική τριάδα Μαυράκη - Λεκκού & Μανδρώνη για τους νικητές !