Για την 13η στάση της East Division 1 οι Μυρμιδόνες υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή τους Νότιους και μετά από καλή εμφάνιση πήραν την πρώτη τους νίκη για τη νέα χρονιά !

Μετά το αρχικό 8-7 οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Ο Χατζηαγγελής (10)  δεν σταματιόταν και οι Μυλιόρδος, Μουτεβελής (από 5) & ο Κακκαβάς (3) έβαλαν τα σουτ απ' έξω και αρχικά με ένα 8-0 έφτασαν σε διψήφια διαφορά που κράτησαν παρα τους έξι πόντους του Σπανάκη, με το σκορ να είναι στο 23-13 μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Μυρμιδόνες ήταν σταθερά σε διψήφια απόσταση και στη συνέχεια . Αλεφαντινός και Χατζηαγγελής είχαν από 4 έκαστος την ώρα που ο Μακρής (5) έδινε περιστασιακά απαντήσεις παρέα με τον Καπράνη (4) για να φτάσουμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 37-24.

Οι Μυρμιδόνες μετά την ανάπαυλα ξεκαθάρισαν τα πάντα. Με επιμέρους 15-3 και το ντουέτο Χατζηαγγελή (8) και Μυλιόρδου (7) να απειλεί από όλες τις θέσεις η διαφορά απογειώθηκε στο +22, με τα τρίποντα του Μακρή (6) και τον Αλφαρά (3) να είναι οι πιο δραστήριοι από την αντίπερα όχθη .Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 58-40.

Στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι σκοράροντας μόλις δυο τρίποντα με τους Μυλιόρδο και Γεώργα. Οι Νότιοι βρήκαν χώρο δράσης στα τελευταία λεπτά και με 9-0 με τους Αλφαρά (6), Σπανάκη και Μηνατση ( από ένα τρίποντο) μείωσαν ως το 64-54 .

Mvp με double double ήταν ο Μιχάλης Χατζηαγγελής . Είχε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Για τους Νότιους καλύτερος ήταν ο Αντώνης Μακρής έχοντας 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Key player αναδείχθηκε ο Θανάσης Μυλιόρδος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ. Πήραν από νωρίς το προβάδισμα και δεν απειλήθηκαν.