Οι Philadelphia Sfihters επικράτησαν 88-70 των Warhawks, για τη 13η αγωνιστική στον όμιλο North της Division 1. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα κι ανέβηκαν στο 10-3, ενώ οι αντίπαλοι τους γνώρισαν την έβδομη διαδοχική ήττα τους, «πέφτοντας» στο 2-11.  

Οι Sfihters μπήκαν με ξεκάθαρη διάθεση να πατήσουν το γκάζι και προηγήθηκαν με 16-7 (8’), ωστόσο οι Warhawks κατάφεραν να τους περιορίσουν και με σερί 12-0, πέρασαν μπροστά με 19-16 (12’). Η «Phila» απάντησε με τον ίδιο τρόπο, καθώς σημείωσε 12 αναπάντητους πόντους, για να ξεφύγει και πάλι, αυτή τη φορά με 28-19. Δεν μπόρεσε, όμως, να περιορίσει την ευχέρεια των τυπικά φιλοξενούμενων κοντά στο καλάθι, με αποτέλεσμα εκείνοι να επιστρέψουν και να βρεθούν στον πόντο (31-30 στο 17’). 

Με τον Νικολό να μπαίνει «ζεστός» μετά την ανάπαυλα, οι Sfihters άρχισαν να βρίσκουν και πάλι τον ρυθμό τους. Ο πρώτος σκόρερ τους σημείωσε 13 πόντους το συγκεκριμένο διάστημα και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να βρεθεί μπροστά με 63-45 (26’). Οι Warhawks, όμως, δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και με πρωτοστάτες τους Μαρκούτη και Παπαδόπουλο, «ροκάνισαν» τη διαφορά και μπήκαν ξανά στη διεκδίκησης της νίκηε. Μετά από τρίποντο του πρώτου, πλησίασαν στο -4 (72-68 στο 34’), αλλά κάπου εκεί ξέμειναν από δυνάμεις κι η ενέργεια των νεανικών Sfihters έκρινε το ματς, το οποίο ολοκλήρωσαν με επιμέρους 16-2!   

Player of the Game: Ο… συνήθης ύποπτος Παναγιώτης Νικολός, ο οποίος έκανε και πάλι τα πάντα! Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους: 34 πόντοι σε 35 λεπτά με 15/26 σουτ, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.  

Παίκτης «κλειδί» ο Πέτρος Ψαλτάκης. Η… ήρεμη δύναμη των Sfihters τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 13 πόντους και 13 ριμπάουντ. Μάλιστα, τους 9 από τους 13 πόντους τους σημείωσε στην καθοριστική τέταρτη περίοδο. Επίσης, είχε 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και μια τάπα. 

Που κρίθηκε: Στην ενέργεια που έβγαλαν οι Philadelphia Sfihters καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κυρίως στα τελευταία λεπτά. Με αυτό τον τρόπο έκλεισαν τον αγώνα με επιμέρους 16-2 κόντρα στους Warhawks, οι οποίοι κυνηγούσαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς τους νεανικούς αντιπάλους τους και στο τέλος… κλάταραν.