Για τη 13η στάση της East Division 1 οι Rejects φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τους Απροσάρμοστους που όπως και στον πρώτο γύρο πήραν το ροζ φύλλο χάρη στο καλό τους φίνις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά καλά με τον Κανδήλα (8) να βρίσκει το δρόμο για το καλάθι και προηγήθηκαν με 3-10. Οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν και με τους Δημητρακόπουλο (6) και Βάγια (5) ισοφάρισαν σε 11-11 ωστόσο το τρίποντο του Αψερίδη έβαλε μπροστά τους Απροσάρμοστους με 13-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό διάστημα στη δεύτερη περίοδο όταν με σερί 7-0 με τα τρίποντα των Κωνσταντίνου και Λεούση προσπερασαν . Ο Σωτηρίου ωστόσο με τέσσερις πόντους μείωσε σε 24-22 που ήταν και το σκορ στο ημίχρονο.

Η μάχη μαινόταν και μετά τη διακοπή. Οι ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα , με τους Rejects να βρίσκουν λύσεις από τους Πόθο (5) και Νεοφύτου (4). Στην αντίπερα όχθη Μητροφάνης με επτά και Κανδήλας με πέντε αποτέλεσαν το αντίπαλο δέος για το ισόπαλο 36-36 στο τριαντάλεπτο.

Οι Rejects μάλιστα με βόμβα τριών πόντων του Γκαγκανάτσου αποσπάστηκαν στο +5, όμως εκεί έπεσε ο γενικός. Οι Απροσάρμοστοι με σερί 10-0 με δράστη τον Ορφανίδη (10) που το πήρε πάνω του μπήκαν μπροστά και δεν ξανακοίταξαν πίσω ως το τελικό 43-50 !

Μvp αναδείχθηκε ο Χρήστος Κανδήλας. Είχε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Λάμπρος Βάγιας με 7 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Μητροφάνης, που μέτρησε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : στο σερί των νικητών στο τέλος και την καλή τους άμυνα .