Για τη 13η αγωνιστική της North Division 1 το βράδυ της Παρασκευής οι Retro Stars υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ τους Proboraptors , με τους δεύτερους να αποδίδουν εξαιρετικά για 30 λεπτά και αντέχοντας την αντεπίθεση των αντιπάλων τους, πήραν το ροζ φύλλο όπως και στον πρώτο γύρο !

Οι φιλοξενούμενενοι με τον Αβούρη να είναι ασταμάτητος με 14 πόντους προηγήθηκαν με 6-12 και έφτασαν ως το +11. Οι "Αστέρες" αντέδρασαν και μείωσαν χάρη στους Νιφορα και Βασιλάκο (από 4π) , για το 10-19 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτεροι για τα παιδιά του Προμπονά. Με τα τρίποντα του Λαμπρινού (6π) και τη συνέργεια των Αβούρη και Τραϊφόρου (από 4) απομακρύνθηκαν ως το +16, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Καραχάλιο (4) και το buzzer beater του Βασιλάκου , σε 20-33 στο ημίχρονο.

Η κυριαρχία των Raptors διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα. Ο Αβούρης έδινε λύσεις (6π) και οι Τραϊφόρος (4) και Σαχας (3) σιγόνταραν , με την απόσταση να φτάνει στο +19. Όμως ένα 10-0 των Retro με δράστη τον Νιφορα (7) μείωσε την απόσταση ως το 35-48 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Η επιστροφή των Retro Stars πήρε σάρκα και όστα στην τελική ευθεία. Η τριπλέτα Παπαγιαννίδη (6), Ιωαννίδη (5) και Βασιλάκου (4) έκανε μεγάλη προσπάθεια φτάνοντας σε απόσταση τεσσάρων πόντων, με τους Proboraptors να αντέχουν , καθώς με το τρίποντο του Τραϊφόρου (5π) κατέκτησαν τη νίκη με το τελικό 50-56 !

MVP ήταν ο Ντένις Αβούρης ο τρομερός με καταπληκτικό double double και 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Βασίλης Παπαγιαννίδης με 9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Φώτης Λαμπρινός με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο εξαιρετικό πρώτο τριαντάλεπτο των νικητών .