Με συγκλονιστικό Πανδή οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ έφτασαν στη νίκη σε ένα ματς θρίλερ με 73-72 επί των MIAMI HEAK.

Με φοβερό σερί 0-12 ξεκίνησαν οι MIAMI HEAK με τον Κουφόπουλο να σκοράρει 3 πόντους, τον Γεωργιάδη άλλους 3 και τον Σπανό με τρίποντο και δίποντο να κάνουν τη διαφορά. Οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ όμως αντέγραψαν και με το παραπάνω τη συνταγή των αντιπάλων σκοράροντας 13 σερί πόντους με τον Σαλπά αρχικά να σκοράρει 5 πόντους, τον Πανδή να σκοράρει τρίποντο και τον Ζερντίνσκι από κοντά. Το προβάδισμα έδωσε ο Σαλπάς με τρίποντο. Ο Κουφόπουλος απάντησε αλλά ο Ηλιόπουλος σκόραρε νέο τρίποντο. Ο Δημητρόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο 2 φορές και οι Καπλάνης με 2/2 βολές και ο Κωστόπουλος με έμμεσο τρίποντο έκαναν το +8. Ο Ζερντίνσκι μείωσε στο τέλος για τους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ.

Με νέο σερί ξεκίνησαν οι MIAMI με τους Καπλάνη, Δημητρόπουλο, Καρατσαρέα και Κωστόπουλο. ο Τραυλός μείωσε αλλά οι Παλαιολόγος και Καρατσαρέας έκαναν το +16. Οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ είδαν τη διαφορά να φτάνει στους 16 και έβγαλαν αντίδραση με τον Ηλιόπουλο να σκοράρει τρίποντο 2 φορές ενώ ο Πανδής με έμμεσο τρίποντο έκανε το 30-41. Με βολές μείωσαν στους 9 ενώ ο Σαλπάς με τρίποντο στο τέλος έκανε το 37-45.

Με καλάθια του Ζερντίνσκι στο 2ο ημίχρονο η διαφορά έπεσε αλλά ο Δημητρόπουλος με τρίποντο και 2/2 βολές αύξησε τη διαφορά. Με τους Μπούχαλη και Τραυλό απάντησαν οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ αλλά ο Δημητρόπουλος σκόραρε ξανά. Ο Πανδής με τρίποντο από μεγάλη απόσταση, ο Μπούχαλης με 2/2 βολές και ο Τραυλός με σουτ μείωσαν στους 2. Το 3ο δεκάλεπτο έληξε με τη διαφορά στον 1 πόντο.

Στην αρχή της τελευταίας περιόδου οι γηπεδούχοι με τρίποντο του Πανόπουλου και καλάθι του Ηριώτη πήραν προβάδισμα στο σκορ. Οι Κωστόπουλος και Γεωργιάδης έδωσαν και πάλι τα ηνία του αγώνα στους MIAMI HEAK αλλά ο Πανδής με 4 πόντους και ο Σαλπάς έκαναν το 70-66. Ο Κωστόπουλος με τρίποντο μείωσε για να έρθει ο Τραυλός με 2/2 βολές για το 72-69. Με τους Δημητρόπουλο και Γεωργιάδη το ματς ήταν ισόπαλο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στα 5'' ο Πανδής κέρδισε φάουλ σκοράροντας 1/2 βολές χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του καθώς ο Καρατσαρέας από το κέντρο δεν κατάφερε να σκοράρει.

MVP της αναμέτρησης ο φοβερός, τρομερός και συγκλονιστικός Πανδής με triple double, έχοντας 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

για τους MIAMI HEAK ο Δημητρόπουλος είχε 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Η βολή του Πανδή ήταν αυτή που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του καθώς και οι 2 ομάδες ήταν εξαιρετικές και όποιος κι αν κέρδιζε μικρή σημασία θα είχε εν τέλει.