Για την 13η αγωνιστική της North Division 1 οι Ροζ Πάνθηρες φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ τους Σκούρκους και παίζοντας εξαιρετικά για 30 λεπτά πήραν το ροζ φύλλο αλλά ταυτόχρονα τη ρεβανς μαζί με τη διαφορά που είχαν ηττηθεί στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου.

Οι ομάδες μπήκαν καλά στο παρκέ ακολουθώντας η μια την άλλη. Οι φιλοξενούμενοι στηρίχτηκαν στους Μαυρίκιο (8) και Γραμματικόπουλο (5), ενώ από την άλλη πλευρά τόσο ο Αυλωνίτης (8) όσο και οι Ζευκιλής (4) και το τρίποντο του Σ. Καραγιαννάκη έφεραν τους Πάνθηρες μπροστά με βραχεία κεφαλή (20-19) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Ο Μ. Καραγιαννάκης πήρε τη θέση του οδηγού με εννέα πόντους, με τον Ζευλική να προσθέτει πέντε και με ένα απίθανο 14-0 ξέφυγαν με διψήφια διαφορά. Για τους Σκούρκους ο Μαυρίκιος με 4 και ο Ηρειώτης με 3 δεν ήταν αρκετοί για να μειωθεί η απόσταση, με το σκορ να είναι στο 44-27 στη μέση της διαδρομής.

Το καλό μπάσκετ συνέχισε το συγκρότημα του Γαλιγαλη και μετά την ανάπαυλα. Με αρκετούς να πιάνουν καλή απόδοση ( Αυλωνίτης 5, Ιατρού 4, Μ. Καραγιαννάκης & Γρηγορόπουλος από 3) κυριάρχησαν απέναντι στους Μαυρίκιο (7) και Ηρειώτη (3) εκτοξεύοντας τη διαφορά ως το 63-40 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να παίζουν ανοιχτά και απελευθερωμένα. Οι Καραγιαννάκηδες είχαν από 5 πόντους, Ο Γρηγορόπουλος 4 και οι Ιατρού και Ζευκιλής από 3 για τους Πάνθηρες, ενώ ο Μαυρίκιος (με 13 !) και ο Ηρειώτης (8) βρήκαν χώρους συμβάλλοντας στο καλό θέαμα με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους δίκαια νικητές με το τελικό 84-67 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Βασίλης Ζευκιλής με γεμάτη εμφάνιση  που μέτρησε 14 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ Νίκος Μαυρίκιος με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Δημήτρης Αυλωνίτης με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές είχαν λύσεςι σε κάθε θέση και κυριάρχησαν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.