Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της North Division 1 οι Squidballz  υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τις Rougixtres στο ΟΑΚΑ και με τον Δρακόπουλο πρωταγωνιστή πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι εξαρχής. Με όπλο τα τρίποντα από τους Δρακόπουλο (9), Καλαποθαράκο (7) και Οικονομούλα (5) πήραν το προβάδισμα και παρά τις ενέργειες των ΛΑσκαρίδη (5), Ζαλμά και Γιαννόπουλου (από 4) προηγήθηκαν με 22-16 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή στη συνέχεια καθώς ο Δρακόπουλος από την περιφέρεια και ο Ηλιόπουλος στο ζωγραφιστό (από 6 έκαστος), πρόσφεραν σκορ στα ¨Καλαμάρια". Οι Rougixtres απαντούσαν περιστασιακά με τους Γιαννόπουλο (5), Τζαβάρα (4) και Ριζομυλιώτη (3), με το ημίχρονο να κλείνει στο 45-31.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Ο Δρακόπουλος συνέχισε το σόου από τα 6.75 με 11 πόντους οδηγώντας σε ασφαλείς διαφορές το συγκρότημα του Ψυχογυιού και παρά τις προσπάθειες από τους Λασκαρίδη, Τζαβαρά (από 5) , Γιαννόπουλου (4) και το τρίποντο του Πλαμαντούρα η απόσταση παρέμεινε σε διψήφια επίπεδα (66-51) στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Οι Rougixtres επιχείρησαν το come back μειώνοντας ως τους δέκα με τους Λασκαρίδη, Ριζομυλιώτη (από 4) και το τρίποντο του Γιαννόπουλου, όμως τόσο ο Οικονομούλας (6) όσο και οι Ηλιόπουλος και Δρακόπουλος (από 4) δεν τους επέτρεψαν κάτι περισσότερο, με τους Squidballz να φτάνουν στο ροζ φύλλο με το τελικό 82-64 !

Mvp αναδείχθηκε ο Νίκος Δρακόπουλος. Είχε 30 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 6 κλεψίματα. Άξιος συμπαραστάτης και παίκτης κλειδί ήταν ο Χρήστος Οικονομούλας με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Κώστας Γιαννόπουλος με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό τους και έφτασαν με σχετική άνεση στο δίποντο !