Στην κορυφή της West Division 1 παρέμειναν και την 13η αγωνιστική οι Mpasketikoi όταν και φιλοξενήθηκαν στο Ίλιον το βράδυ της Κυριακής από τους West Floppers που ήταν ανταγωνιστικοί για τουλάχιστον είκοσι λεπτά.

Οι ομάδες ξεκίνησαν με τσίτα τα γκάζια την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στα τρίποντα του Μπάκα (6) και τους Σταθάκη , Βενιό ( από 4) με τους αντιπάλους τους να βασίζονται στον δυναμικό Πατσιλίβα (8) αλλά και τους Κουβαρά (4) και Θεοδοσόπουλο (3) προσπερνώντας με 19-22 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τη διαφορά στη συνέχεια χάρη στους Πολίτη (6) και Τσάβαλο (5) με τον Μπούλια (4) και το τρίποντο του Κολοβού να κρατά τους Floppers σχετικά κοντά (31-39) στο ημίχρονο.

Οι Mpasketikoi  ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Με πλειάδα πρωταγωνιστών (Θεοδοσοπούλος 4, Κουβαράς και Σταθοπούλος από 3, κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) έτρεξαν το γήπεδο ενώ η άμυνα τους δέχτηκε μόλις επτά πόντους (Λιώνης 4) με συνέπεια η απόσταση να πάει στο +19 (38-57) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Floppers προσπάθησαν να επιστρέψουν τόσο με τους  Σταθάκη (9) & Μπούλια (6) όσο και με τα τρίποντα των Κολοβού και Βέλη. Η διαφορά όμως ήταν μεγάλη για να καλυφθεί καθώς Δέρης, Πολίτης (από 4) και Θεοδοσόπουλος (3) δεν το επέτρεψαν με τους Mpasketikous να επικρατούν δίκαια με το τελικό 61-70.

Mvp αναδείχθηκε ο Δημήτρης Πατσιλίβας με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Μπούλιας έχοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο καπιτάνο Μήνας Πολίτης με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο καλό τρίτο δεκάλεπτο των νικητών.