Οι DE TROI BISONS επικράτησαν της ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ με 58-68.

Ο Ρούσσος σκόραρε με σουτ στην αρχή του παιχνιδιού αλλά οι γηπεδούχοι με σερί από τους Νικολαίδη, Κατσούρα με 6 πόντους και Ανδριγιαννάκη ξέφυγαν. Οι BISONS είχαν απάντηση με τους Τερζή και Πισκούλη να σκοράρει 4 πόντους. Με τρίποντο του Ανδριγιαννάκη έγινε το 13-8.

Ο Χαλακατέβας με σουτ αύξησε τη διαφορά αλλά με βολές του Πισκούλη και φοβερό τρίποντο του Ρούσσου που κέρδισε και φάουλ έγινε το 15-14. Ο Ρούσσος μάλιστα σκόραρε νέο τρίποντο για το προβάδισμα των BISONS. Ο Κατσούρας απάντησε αλλά νέρο σερί από τους Πισκούλη με 4 πόντους και τους Τερζή και Ζαχαρίου έγινε το 17-25. Ο Παλίλης σκόραρε τρίποντο ενώ ο Κοντογιαννάκης έκανε το 22-25. Οι BISONS όμως κάθε φορά κατάφερναν να ξεφεύγουν και πάλι. Αυτή τη φορά ο Πισκούλης ανέλαβε δράση με 6 πόντους του και ο Ρούσσος με σουτ για το 22-31. Ο Ανδριγιαννάκης σκόραρε νέο τρίποντο αλλά οι Στέφος και Πισκούλης απάντησαν για το 28-35. 

Η διαφορά δεν άλλαξε στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου. Με τρίποντο του Κατσούρα όμως έγινε το 36-39 φέρνοντας πιο κοντά την ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ στο σκορ. Οι BISONS σκόραραν 2/4 βολές ενώ ο Χαλακατέβας έκανε το 40-43. Ο Σιαρές με τρίποντο έδωσε προβάδισμα 6 πόντων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και μείωσαν με τρίποντο του Κατσούρα και καλάθι του Νικολαίδη. Ο Πισκούλης σκόραρε για να απαντήσει και πάλι ο Κατσούρας με τη διαφορά στον πόντο. Ο Πισκούλης ήταν φανταστικός, κέρδισε φάουλ και πήγε στις βολές έχοντας 4/4 ενώ ο Σιαρές με τρίποντο έδωσε αέρα 8 πόντων στην ομάδα του. Νέα καλάθια των Ρούσσου και Στέφου έκαναν το 48-59. Ο Κατσούρας σκόραρε αλλά ο Στέφος με άλλους 4 πόντους έφερε το ματς ακόμα πιο κοντά στους BISONS. Οι Κατσούρας και Χαλακατέβας με σουτ μείωσαν ξανά ενώ ο Νικολαίδης και Κοντογιαννάκης έκαναν το 58-65. Ο Χρόνος δεν ήταν σύμμαχος για τους γηπεδούχους που αναγκάστηκαν να κάνουν φάουλ. Οι Πισκούλης και Σιαρές είχαν 2/2 έκαστος και το ματς έληξε με 58-68.

MVP της αναμέτρησης ο Πισκούλης με 27 πόντους και 20 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Κατσούρας είχε 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι Bisons κέρδισαν αρκετά ριμπάουντ που έδωσαν νέες ευκαιρίες στην επίθεση ενώ οι βολές ήταν αυτές που τους έδωσαν τη νίκη.