Μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο τους με τους Legends, οι Ελλάνιοι στο κλείσιμο της 14ης αγωνιστικής της South Division 1 υποδέχτηκαν σε ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό τους Beasleys και όπως και στον πρώτο γύρο επικράτησαν, χάρη στη συγκέντρωση τους στην τελευταία περίοδο !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Ευστόχησαν στα μακρινά σουτ με τους Ακαρέπη(6) και Α. Καραγιαννίδη (4) και με τον σταθερό Καστάνη (6) στο ζωγραφιστό με επιμέρους 8-2 αποσπάστηκαν, παρά την προσπάθεια του Κλάγκου (4) από την άλλη πλευρά, με double score (8-16) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Εως τότε οι "Μπιζλις" με τους Μόσχο (4) και Δραγκιώτη (3) είχαν ένα +7, ωστόσο η άνοδος στην απόδοση των Μπεστιτζάνου (6), Βερεντζιώτη (4) αλλά και το τρίποντο του Τσάτοβ μείωσαν το σκορ,  φτάνοντας στο ημίχρονο με τον δείκτη του να είναι στο 21-25.

Εικόνα ντέρμπυ υπήρξε και μετά την ανάπαυλα. Η αναμέτρηση πήγαινε κατοχή με κατοχή, δίχως κάποια ομάδα να μπορεί να ξεφύγει. Οι Beasleys σκόραραν με τους Α. Καραγιαννίδη (6) και Δημητριάδη (4), ενώ για τους "Ελ" η άνοδος του Τακούδη (7) και των Νίκου - Βερεντζιώτη (από 4π) έφερε το παιχνίδι στον πόντο στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου (38-39).

Κι ενώ περιμέναμε μάχη εως εσχάτων οι Ελλάνιοι έκαναν το αποφασιστικό βήμα. Χτύπησαν από τα 6.75 με τον Μπεστιτζάνο (10π και 2τρ) να κάνει ότι θέλει και τους Κλάγκο (5) και Τακούδη (3) να βοηθούν σημαντικά , και έφτασαν σε διψήφια απόσταση. Οι Beasleys φάνηκαν κουρασμένοι και δεν απείλησαν, πέρα από τους Α. Καραγιαννίδη (5) και Δραγκιώτη (3), χωρίς αυτό να είναι αρκετό για να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου που κατέληξε δίκαια στα χέρια των Ελλάνιων με το τελικό 58-48 !

Mvp αναδείχθηκε με double double καπιτάνο Άκης Βερεντζιώτης έχοντας 12 πόντους , 11 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ο Νίκος Μπεστιτζάνος που μέτρησε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο ¨διπλός" και αλάνθαστος Άγγελος Καραγιαννίδης που μέτρησε 18 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στις εξαιρετικές συνεργασίες και τη χημεία των νικητών .