Για την 14η αγωνιστική της East Division 1 η Kranaa  αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή τους ισόβαθμους Απροσάρμοστους και ανεβάζοντας αισθητά την απόδοση της στο δεύτερο μισό πήρε το ροζ φύλλο !

Οι ομάδες μπήκαν στο παρκέ βαδίζοντας πλάι πλάι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως κύριο εκφραστή τον Ορφανίδη (10π) με τους Σαχινίδη και Κυριάκου (από 4) να συδράμουν, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν κάτα πόδας χάρη στους Μπίνα (6) και τα τρίποντα των Γεωργίου (5) και Σουρμελάκη (3), για το 14-16 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με τον Μπίνα να μοιάζει ασταμάτητος με 9 πόντους. Κράτησαν μάλιστα το προβάδισμα παρά τα καλάθια του Κυριάκου (4), και προηγήθηκαν με 32-26 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη ένα γρήγορο 6-0 από Κranaa έδωσε στην διαφορά διψήφια τιμή, καθώς το ντουέτο Αντωνόπουλου (8) και Μπίνα (6) ήταν αρκετά δραστήριο. Στην αντίπερα όχθη οι Απροσάρμοστοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ με τους Ορφανίδη (5) , Μητράκο και Σωτηρίου (από 3), με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με 51-40.

Ένα ακόμα 6-0 των γηπεδούχων τους έφερε σε απόσταση ασφαλείας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Oι Απροσάρμοστοι επιχείρησαν την ανατροπή και πλησίασαν ως τους έξι χάρη στο κουαρτέτο των Σαχινίδη, Ορφανίδη, Μεσεδάκη και Στεφανέα (από 4 ο καθένας), ωστόσο η Kranaa με τους Αντωνόπουλο και Χριστόπουλο (από 7π) , με νέο 12-0 καθάρισε τη μπουγάδα κατακτώντας τη νίκη με άνεση με το τελικό 72-56.

Mvp : Με double double o Χρήστος Μπίνας. Πέτυχε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ είχε και 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ο Μανώλης Αντωνόπουλος με double figures και 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε ο Γιώργος Ορφανίδης με 17 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 5 λάθη.

Που κρίθηκε: Στα φρέσκα πόδια των νικητών , που έκαναν τη διαφορά μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.