Για τη 14η αγωνιστική της West Division 1 η La Familia υποδέχτηκε την Παρασκευή στο Ίλιον τους Αργώ Κίνητους και παίζοντας ωραίο μπάσκετ εκμεταλλεύτηκε τα πιο γρήγορα πόδια των παικτών της και εξασφάλισε με σχετική άνεση το ροζ φύλλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια εξαρχής. Μπροστά ο Ιωακειμίδης ήταν καταλυτικός με 11 πόντους , ενώ Μικρόπουλος (4), Ι. Πετρίδης και Δεληγιάννης (από ένα τρίποντο) βοήθησαν ώστε να αποκτήσει η ομάδα τους διψήφια διαφορά, παρά τις ενέργειες των Μπίλια (8) και Κυριακίδη (5) από την άλλη πλευρά, για το 25-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο δεκάλεπτο παρότι ο ρυθμός έπεσε. Η La Familia είχε πάντα διψήφια απόσταση με τους Πετρίδηδες (επτά ο Ι., τέσσερις ο Π.). Για τους φιλοξενούμενους ο Ντικμπασάνης είχε τέσσερις πόντους και ο Γερονικολόπουλος τρεις, με το ημίχρονο να κλείνει στο 40-26.

Ιδια και απαράλλαχτη εικόνα και μετά τη διακοπή με το τέμπο να παραμένει χαμηλό. Ιωακειμίδης και Παπαχριστόδουλος είχαν από 3 πόντους για τη La Familia, ενώ οι Αργώ Κίνητοι στηρίχτηκαν στους Μπίλια και Κυριακίδη (από 6π). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 50-40.

Στην τελική ευθεία οι "Μαφιόζοι" ανέβασαν στροφές, με το παιχνίδι να έχει καθολικά ελεύθερο χαρακτήρα. Ο Μιχαηλίδης είχε 5 πόντους, ο Ιωακειμίδης 4 και οι Παπαχρστόδουλος και Δεληγιάννης από ένα τρίποντο. Παρά τις προσπάθειες των Ντικμπασάνη (7) και Δομπάρα (4), η La Familia δεν απειλήθηκε, και κατέκτησε την πέμπτη της νίκη με το τελικό 69-55.

MVP ήταν με double double ο Χριστόφορος Ιωακειμίδης. Είχε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 λάθη. Για τους Αργώ Κίνητους καλύτερος ήταν ο Δημήτρης Μπίλιας. Μέτρησε 16 πόντους, 11 ριμπάουντ (double double), 2 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Νίκος Μιχαηλίδης με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στη διαφορά ταχύτητας των νικητών.