Όχι μόνο τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά πήραν οι Sourmena Bulls το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Μυρμιδόνες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της East Division 1, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά τα συγκροτήματα ακολουθούσαν το ένα το άλλο. Οι μεν γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Ρήγα (6), Αλεφαντινό (4) και τα τρίποντα των Μαρδα και Μυλιόρδου ενώ οι αντίπαλοι τους απαντούσαν χάρη στους Ταξιαρχόπουλο (8) και Μαυρή (6), για το ισπάλο 16-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι "Ταύροι" με επιμέρους 4-12 προσπέρασαν στη συνεχεία , καθώς σκόραραν κατά συρροή από τα 6.75 (Ταξιαρχόπουλος 6, Ζαμπουλης, Μερτής και Λάζαρης από 3). Ωστόσο οι Μυρμιδόνες απάντησαν με το ίδιο νόμισμα, και με σερί 9-0 με τους Μυλιόρδο (9), Κακκαβά (6) και Ρήγα (3) πήραν την πρωτοπορία με 35-33 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι Μυρμιδόνες με τον δραστήριο Αλεφαντινό (5) προηγήθηκαν με έξι πόντους, όμως υπέστησαν καθολικό μπλακ άουτ ! Οι Σουρμενιώτες πέτυχαν 15 αναπάντητους πόντους με τους Μαυρή (6), Ζαμπουλη και Ταξιαρχόπουλο (από 3) και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης με 44-52 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να επιστρέψουν στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με τα τρίποντα του Μυλιόρδου (8π) ωστόσο οι Sourmena Bulls πάτησαν το γκάζι και μην ..τους είδατε ! Με νέο 12-0 με τους τριπλέτα των Νάνου (7), Ταξιαρχόπουλου και Ζαμπουλη (από 5) εξασφάλισαν το ροζ φύλλο ανατρέποντας και τη διαφορά του πρώτου γύρου (63-56) με το τελικό 55-74 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Χρήστος Ταξιαρχόπουλος. Είχε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ και ένα κλέψιμο. Καλύτερος των ηττημένων ο bomber Θανάσης Μυλιόρδος με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί με την απόδοση του ήταν ο Νίκος Νάνος με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στην τρίτη περίοδο.