Μεγάλη νίκη της ARTEMIS με 66-72 απέναντι στους MPASKETIKOUS.

Ο Δέρης άνοιξε το σκορ αλλά ο Τσόλης σκόραρε τρίποντο. Με καλάθια του Πολίτη και σουτ του Πατσιλίβα έγινε το 8-3. Ο Κωνσταντίνου μείωσε ενώ ο Χατζημπιλ με 4 πόντους του έκανε το 12-11. Ο Πουλόπουλος που έκανε φανταστικό ματς σκόραρε 5 σερί πόντους για το 17-11. Ο Τσόλης απάντησε αλλά ο Πουλόπουλος σκόραρε ένα ακόμα τρίποντο. Τη διαφορά στον 1 πόντο έκαναν οι Τσόλης και Σφογγάρης με τρίποντα τους.

Ο Τσιρώνης σκόραρε τρίποντο για να απαντήσει ο Κουβαράς με τον ίδιο τρόπο. Ο Πουλόπουλος σκόραρε το 3ο τρίποντο του στο ματς για το 26-24. Με καλάθια των Κωνσταντίνου και έμμεσο τρίποντο του Τσόλη έγινε το 28-29. Σε εκείνο το σημείο η ARTEMIS με 2 απανωτά τρίποντα του Χατζημπίλ και καλάθια των Κωνσταντίνου και Παπαγεωργίου έκαναν το 29-40. Ο Κουβαράς μείωσε αλλά ο Νικολόπουλος με 1/2 βολές και ο Κωνσταντίνου έκαναν το +12. Με τους Πατσιλίβα και Πουλόπουλο το ημίχρονο έκλεισε στο 35-43.

Ο Χατζημπίλ ήταν σε μεγάλη βραδιά και με 5 πόντους του έκανε το 35-48. Μάλιστα ο Τσόλης με δικό του τρίποντο αύξησε κι άλλο τη διαφορά. Οι Κουβαράς, Τσάβαλος και Δέρης κατάφεραν να μειώσουν αλλά και πάλι ο Χατζημπιλ με τρίποντο έκανε το 47-59. Και πάλι ο Τσάβαλος από κοντά έγραψε το 49-59. 

Οι Κουβαράς και Πολίτης με σουτ μείωσαν κι άλλο το σκορ, το παιχνίδι παρέμενε ντέρμπι και όλα ήταν ανοιχτά. Ο Χατζημπίλ και ο Κωνσταντίνου κατάφεραν να απαντήσουν ενώ ο Πουλόπουλος σκόραρε ένα ακόμα τρίποντο. Ο Διονυσόπουλος με ατομική προσπάθεια σκόραρε αλλά Πουλόπουλος και Θεοδοσόπουλος έβαλαν φωτιά στον αγώνα με δυο τρίποντα τους. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 3 μετά από ώρα αλλά ο Κωνσταντίνου κατάφερε να σκοράρει και να πάρει και το φάουλ. Με τη βολή του έκανε το 62-68. Ο Δέρης μείωσε ξανά αλλά ο Διονυσόπουλος με 2/2 βολές έκανε το 64-70. Και πάλι ο Κουβαράς μείωσε στους 4 για να έρθει ο Τσόλης με σουτ να γράψει το τελικό 66-72.

MVP της αναμέτρησης ο Χατζηγεωργιάδης με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Πουλόπουλος είχε 21 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η ARTEMIS είχε σε μεγάλη βραδιά τους Χατζημπιλ και Τσόλη ενώ ο Κωνσταντίνου έβαλε πολύτιμα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Τρίποντα και βολές έκαναν τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους.