Για την 14η στάση της South Division 1 η Na Ala Team υποδέχτηκε το Σαββάτοβραδο στον Κορυδαλλό τους Forty Plus και πιστοποιώντας την καλή κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη και την πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες άργησαν να βρουν ρυθμό συμβαδίζοντας στα πρώτα λεπτά.  Ο Κατράνης σκόραρε  5 πόντους για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι αντίπαλοι τους , με τους Μαδρώνη (6) και Μαυράκη (5) προηγήθηκαν με 13-7 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι  γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια. Ο Λεκκός πήρε τη σκυτάλη με 9 πόντους και με επιμέρους 12-5 πήραν διψήφια διαφορά παρά την προσπάθεια των Μακρή και Δενδρινού (από 3π) από την άλλη πλευρά, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 29-17.

Οι "Νααλίτες" διατήρησαν απόσταση ασφαλείας και μετά την ανάπαυλα. Με τον Κουτρούμπα (7π) να αναλαμβάνει δράση και την άμνυνα τους να παρεμένει σε υψηλά στάνταρ έφτασαν  ως το +17. Για τους "Σαραντάρηδες" ο Σωτηρόπυολος (4), και ο Κατράνης (3) ήταν οι πιο ζωηροί, με το σκορ να είναι στο 41-26 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Na Ala Team κυριάρχησε στο παρκέ με τους Μαυράκη (8), Μανδρώνη (5), Κουτρούμπα και Λιακάκο (από 4) ενώ για τους Forty Plus που βρήκαν περισσότερους χώρους ο Μακρής με εννέα πόντους και οι Νομικός και Κατράνης (από 2) συνέβαλαν στο τελικό 65-39.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Νίκος Μαυράκης έχοντας 16 πόντους, 22 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Κουτρούμπας καταγράφοντας 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ηλίας Μακρής με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές επέβαλλαν το ρυθμό τους μετά τα πρώτα λεπτά και επικράτησαν άνετα !