Philadelpfia Sfihters πρώτοι και καλύτεροι!!

 Για την d1 οι Sfihters συνάντησαν τους Retro Stars και ήθελαν να κρατήσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Το οποίο και φρόντισαν να το δείξουν από πολύ νωρίς και μόλις μετά από 10 λεπτά είχαν πάει την διαφορά σε διψήφια νούμερα για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 23-12. Ο Νικολός είχε μπει καυτός στο γήπεδο (τελείωσε το ματς με 23π.) και μαζί με τους Ψαλτάκη, Αναούνη έκαναν το ματς εύκολο.

 Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήρθε μια αντίδραση από τους Retro κατάφεραν και μείωσαν με Κυριαζή και Κουρδούτη μέχρι και τους 6 αλλά μέχρι εκεί. Στην συνέχεια ο Αποστολόπουλος και ο Παπαδόπουλος με buzzer τρίποντο, πήγαν την διαφορά πάλι σε διψήφια επίπεδα και το 43-31 του ημιχρόνου.

 Σαν σε repeat του πρώτου μέρους ήταν και το δεύτερο μισό. Η 3η περίοδος ήταν αυτή που καθάρισε το ματς για τους πρωτοπόρους Sfihters. Με Αναούνη να βάζει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο και με τον Αποστολόπουλο και Νικολό να συνεχίζουν να είναι άπιαστοι η διαφορά ανέβηκε στο +20 και το 64-44. Για να φτάσουμε στο τελευταίο και διαδικαστικό δεκάλεπτο που δεν άλλαξε τίποτα για τις δύο ομάδες με τους Ιωαννίδη και Παπαγιαννίδη να δίνουν επιθετικές λύσεις και βοήθεια στον σταθερά καλό Κυριαζή, έτσι ώστε να μην ανέβει άλλο η διαφορά. Για να φτάσουμε τελικά στο 81-60 και την 11η νίκη σε 14 ματς για τους Sfihters.  

MVP: ο Νικολός είχε double double με 23 πόντους 10(6-4) ριμπάουντ, 4 ασιστ 1 κλέψιμο 2 τάπες και 31 eff. Τα κάνει όλα και συμφέρει!! Από την άλλη πλευρά ο Κυριαζής ξεχώρισε με double double είχε 19 πόντους 10(7-3) ριμπάουντ 2 ασιστ , 2 τάπες και 18 eff.

Παίκτης-κλειδί: Ο Αναούνης με τις ασιστ (4) και τα κλεψίματα (4) και τους πόντους 14 τους περισσότερους στο ανοιχτό γήπεδο, βοήθησε να ανοίξει η διαφορά και να έρθει η εύκολη νίκη.  

Το ματς κρίθηκε. Η Philadelfeia Sfihters ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσαν με τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας 4 διψήφιοι παίχτες, σε συνδυασμό με τις απουσίες των αντιπάλων, έκριναν το ματς.