Για τη 14η αγωνιστική της East Division 1 οι Rejects φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Καισαριανής τους Bulldogs με τους δεύτερους να παίρνουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου μετά από σαραντάλεπτη μάχη !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αρχικά. Με τον Τσιλιμπάρη να έχει 10 πόντους και τον Μαραμπέα 5 με σερί 8-0 ξέφυγαν στο +10, με τους αντιπάλους τους να σκοράρουν κυρίως από μακριά με τους Λεούση (6) και Σταματιάδη (3), για το 11-18 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι Bulldogs κράτησαν  διψήφια απόσταση ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου, καθώς ο Καραγιάννης ήταν καυτός από τα 6.75 (9π) και ο Λουλούδης σιγόνταρε με τέσσερις. Ωστόσο οι Rejects  μείωσαν με τον Λεούση να διακρίνεται περιφερειακά με 8 πόντους και τον Βάγια να προσθέτει πέντε πλησιάζοντας σε 33-37 στο ημίχρονο.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και στην επανάληψη. Οι Rejects ήταν στο +6 με τους Βάγια, Λεούση και Υψηλάντη να έχουν από 4 πόντους έκαστος, όμως τα Bulldogs τόσο με τον Μαραμπέα (6) όσο και με τα τρίποντα των Στρατηγαρέα (επίσης 6π) και Καραγιάννη προσπέρασαν με 50-56 στο τριαντάλεπτο !

Στην τέταρτη περιόδο τα συγκροτήματα πάλεψαν πόντο πόντο για το ροζ φύλλο . Οι Rejects με τον Βάγια (6) να το παίρνει πανω του και τους Σταματιάδη και Λεούση (από 3) προηγήθηκαν με 63-60. Ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκε στους Λουλούδη (6) και Στρατηγαρέα (4) που με την εμπειρία τους ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και όντας ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας κατέκτησαν τη νίκη με το τελικό 64-68 !

MVP: Με double double o Παναγιώτης Στρατηγαρέας έχοντας 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και τρία λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Γιάννης Καραγιάννης με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ο Γιάννης Λεούσης, που κατέγραψε  με 21 πόντους, 2 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην εμπειρία και την καλύτερη διαχείριση των νικητών στις τελευταίες κρίσιμες καταστάσεις.