Στην 14η πράξη της North Division 1 οι Saronic Hornuts φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τους Beaux Gosses ,με τους δεύτερους να είναι εξαιρετικοί μετά το βιραζ φτάνοντας στο ροζ φύλλο !

Αρχικά οι ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πατήματα τους στο παρκέ. Μετά το αρχικό 4-5 οι γηπεδούχοι με τον Γουβόπουλο (5) προηγήθηκαν με 9-5 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο χαμηλός ρυθμός ήταν το χαρακτηριστικό και στη συνέχεια . Δ.Κυβρικοσαιος , Φιλιππίδης και Παπαδόπουλος πέτυχαν από τρεις πόντους για τους Hornuts, ενώ ο Καραμανης με πέντε πόντους έδωσε το οριακό προβάδισμα στους "Γάλλους" στο ημίχρονο με 18-19.

Οι Beaux Gosses ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Σκόραραν άπαντες προεξάρχοντος του Τόλια (6π) και με επιμέρους 4-14 πήραν διψήφια διαφορά, παρά τις ενέργειες του Δ.Κυβρικοσαίου (5) ολοκληρώνοντας την τρίτη περίοδο στο 27-36.

Οι Saronic δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με σερί 8-0 πλησίασαν στον πόντο , όμως η γαλλική απάντηση ήταν ακόμα πιο δυναμική. Με τον Σκρέμπο (7) καθοδηγητή και τους Χεμντάν (4) και το τρίποντο του Φιλιππή σκάρωσαν ένα 14-0 καθαρίζοντας την αναμέτρηση ! Η κόρνα της λήξης τους βρήκε να πανηγυρίζουν το τελικό 36-52 ! 

Mvp ήταν ο Παναγιώτης Σκρέμπος με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ο Χρήστος Φιλιππίδης με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τόλιας με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε : Στο πολύ καλό τελευταίο διάστημα των νικητών.