Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με εναλλαγές οι Legends δραπέτευσαν με το διπλό από τον Κορυδαλλό το βράδυ της Κυριακής όταν στο πλαίσιο της 14ης στροφής της South Division 1 φιλοξενήθηκαν από τους Skylarkers, επικρατώντας όπως και στον πρώτο γύρο στο νήμα !

Αρχικά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παρκέ. Μπήκαν με φόρα και πήραν διψήφια διαφορά χάρη στα τρίποντα από τους Τσαγγαρά (9π) και Μπερδεμπέ (7), και την ισορροπία που έδωσε ο πρεζιντέντε Μπουλουτσίκος με 4 πόντους. Παρά τους 7 πόντους του Χ. Παρασκευόπουλου οι αντίπαλοι τους έμειναν πίσω με 22-11 μετά το buzzer beater του Τσαγγαρά στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι Skylarkers έφτασαν ως το +12 στη συνέχεια καθώς ο Μπερδεμπές (6) και ο Σκιαδάς (5) ήταν αποτελεσματικοί. Για τους Θρύλους , Τάκης με 6 και Χρήστος Παρασκευόπουλος με 4 ήταν οι επιθετικές τους κολώνες, με το ημίχρονο να κλείνει στο 33-26.

Η διαφορά παρέμεινε στο +10 ως τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου , καθώς ο Μπερδεμπές (7) με τον Μπουλουτσίκο (3) ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με ένα επιμέρους 1-9 με τον Σκουλά (5) να ανεβάζει την απόδοση του και τους Παρασκευόπουλους (4 ο Χρ. , 3 ο Τ.) μείωσαν στην ελάχιστη δυνατή τιμή (43-42) στο τριαντάλεπτο.

Από δω και πέρα η μάχη πήγε πόντο πόντο με καταπληκτικό θέαμα. Οι Legends πίεσαν και ο Τ. Παρασκευόπουλος κάρφωσε μετά από κλέψιμο, με την αδερφική συνεργασία να αποφέρει 20 πόντους (9 ο Χρ., 11 ο Τ.) για την παρέα του Οικονόμου, για να προηγηθούν με 50-56. Ωστόσο οι "Ουράνιοι" δεν παρέδωσαν τα όπλα. Ο Μπερδεμπές μόνο σπαθιά δεν κατάπιε και με 15 πόντους και με τρίποντο και γκολ φάουλ τους έβαλε μπροστά με 61-60 ! Οι τελευταίες ωστόσο σκηνές του έργου ανήκαν στον Τ. Παρασκευόπουλο, που με 5 πόντους σερί διαμόρφωσε το τελικό 62-65 !

Mvp ήταν ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Είχε 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων και πρώτος σκόρερ ο Αλέξανδρος Μπερδεμπές με 35 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 5 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Τάκης Παρασκευόπουλος που μέτρησε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν δύο αστέρια αντί ενός και ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά !