Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό οι Ba.Shock όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Southerns χάρη στην αποττελεσματική τους άμυνα και τη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο !

Οι ομάδες μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο παρκέ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 5-0 με το καλό ξεκίνημα του Καραγιάννη. Ανάλογη επίδραση είχε και η είσοδος του Πετρογεωργάκη από την άλλη πλευρά, που με πέντε πόντους, μαζί με το τρίποντο του Σιγάλα έφερε τους Southerns μπροστά με 12-7 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι Bashockοι ισορρόπησαν χάρη στον καπιτάνο Μπουλούμπαση (5π) και τα τρίποντα των Κάσση & Μαράκη προσπερνώντας με 16-17. Οι Σάουθερνς όμως είχαν τον τελευταίο λόγο , καθώς με επιμέρους 14-3 και τους Πετρογεωργάκη (7), Παπαδόπουλο (6) και Τσέκα (4) όχι μόνοπροηγήθηκαν αλλά πήραν και διψήφια διαφορά (30-20) στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη οι Bashock με το δίδυμο Μαράκη (5) και Καμαράτου (4) πλησίασαν προσωρινά στους τρεις. Ο Πετρογεωργάκης όμως επανέφερε τη διαφορά πέριξ των δέκα πόντων, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με 40-32.

Οι μεγάλες συγκινήσεις έμειναν για το τέταρτο δεκάλεπτο. Η αρμάδα του Μπουλούμπαση με άμυνα από ατσάλι και επιμέρους 4-16 με τον Καμαράτο να σεληνιάζεται με 12 πόντους, όχι μόνο ροκάνισε την απόσταση αλλά και με ένα αδιανόητο τρίποντο του,  στη λήξη του χρόνου επίθεσης από τα 10 μέτρα προσπέρασε με 44-46 ! . Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι Μπασόκοι , και παρά το τρίποντο του Χαλά, ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή με το ροζ φύλλο ανά χείρας , με το τελικό 47-51 !

Mvp αναδείχθηκε με double double o Αλέξανδρος Μαράκης. Είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Λευτέρης Πετρογεωργάκης με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Δημήτρης Καμαράτος που με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη ήταν καθοριστικός στην τελική ευθεία.

Που κρίθηκε : Στα τελευταία λεπτά οι νικητές έκαναν τη μεγάλη ανατροπή καθώς εγκλώβισαν στη ζώνη τους αντιπάλους τους και με το σόου του Καμαράτου επικράτησαν δίκαια !