Σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε οι ANARXOI PISTOLS πήραν τη νίκη με 59-62 απέναντι στους THE ROYALS.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-2 με τους Μαργωμένο και Φώτογλου. Με τον Μπανταβάνη όμως να κάνει φανταστικό 2λεπτο και να σκοράρει 6 πόντους έβαλε μπροστά την ομάδα του. Ο Μπιστούνας με σουτ και 2 τρίποντα των Μπούκα και Φώτογλου έκαναν το 12-8. Τα πιστόλια όμως κατάφεραν με νέο σερί να κάνουν νέα ανατροπή. Με τους Μπανταβάνη και Τσακίρη αρχικά και με τρίποντο του Κουμπούρου. Ο Φώτογλου έκανε το 14-17 του δεκαλέπτου.

Η διαφορά δεν άλλαζε καθώς ήρθαν καλάθια εκατέρωθεν μέχρι το 24-18 από τον Τριαντάφυλλό. Ο Μαργωμένος με τρίποντο μείωσε αλλά ο Πλατής απάντησε. Ο Μότσιος από εκείνο το σημείο ήταν φοβερός και με 4 πόντους του μείωσε το σκορ. Ο Κουμπούρος με τρίποντο έκανε το 25-29. 

Με σουτ του Δρακόπουλου και έμμεσο τρίποντο του Μπανταβάνη η διαφορά ξέφυγε στους 9. Οι Μπιστούνας και Μότσιος όμως απάντησαν για τους ROYALS. Μάλιστα με τρίποντα των Φώτογλου και Μαργωμένου και καλάθια των Μότσιου και Φώτογλου ξανά πέρασαν μπροστά με 3. Ο Παύλου μείωσε αλλά ο Μότσιος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 42-38. Ο Δημητράκης με τρίποντο μείωσε στον πόντο αλλά ο Φώτογλου στο τέλος με δικό του τρίποντο έκανε το 48-44.

Ο Καραλής από κοντά έκανε το 50-44 αλλά με τρίποντο του Κουμπούρου και καλάθι του Παύλου η διαφορά έπεσε και πάλι στον πόντο. Ο Μότσιος σκόραρε ξανά αλλά η ισοφάριση ήρθε από Κουμπούρο και Παύλου. Ο Μότσιος και πάλι προσπάθησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά με καλάθι του Μπανταβάνη και βολές του Παύλου έγινε το 58-56. Λίγο πριν το τέλος ο Μαργωμένος με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι ROYALS θα πάρουν τη νίκη ο Μπανταβάνης σκόραρε για το 59-60. Οι ROYALS δεν σκόραραν και ο Μπανταβάνης με 1/2 βολές έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ο Μπανταβάνης με 19 πόντους και 2 ριμπάουντ.

για τους ROYALS ο Μότσιος είχε 16 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Σε ένα σουτ, μια βολή, αυτές ήταν οι μοναδικές λεπτομέρειες στο ματς.